Paras tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on teidän mielestänne paras tarina? minusta on joku Don Rosan tarina. en osaa päättää mikä, kun kaikki on niiiiiiiin hyviä. :D

Kommentit (8)

Vierailija

Varmaan joku Don Rosan tarinoista esim. Kirje kotoa, Musta ritari, Kymmenen avataren aarre, Kolmen caballeron paluu, Seitsemän (miinus neljä) rohkeata caballeroa, Kutistuva kitupiikki, Pako kielletystä laaksosta, Sammon salaisuus, Kadonneen kirjaston vartiat.

Tuossa nyt oli aika paljon, mutta nou ovat kyllä hyviä (niinkuin muutkin Rosan tarinat).

tunnodaK. Olen etsimäsi ankka.

Vierailija

Suurinosa Guido Martinan käsikirjoittamista, vanhoista Taikaviitta -tarinoista. Martinalta nyt tosin löytyy aivan tuhottomasti noita hyviä ja upeita tarinoita, joten sanotaan, että suurinosa Guido Martinan tarinoista. Ja niistä ehkä parhaana - samalla myös parhaana - on ehkäpä ' Taikaviitta saa vastustajan ', mutta ole nyt siitä sitten ihan varma.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Hmmm.....Sanoisin toi D.Rosan Pako kielletystä laaksosta ja koko taskari 41 aku taika viitta (joo joo se ei ehkä kuulu tähän juttuun mutta silti).

-Moope ei oo toope-

Vierailija

Kyllä Barksin kaikki sarjat on mahtavia, muunmuassa Peikonhammas, Kultainen kypärä, Superdonitsi, Roope-Setö joutuu maksamaan vanhan velan sekä kilpailu etelämerelle. Myös Paul Murryn ja Rosan kaikki sarjatovat mahtavia.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat