Roope ankka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuka tietää paljon rahaa on roopella

Kommentit (13)

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Oikee vastaus on kyllälläkin 3 kuutioekkeriä eikä kuusi, yön sankari. Hänellä on rahasäiliössä se kolmeekkeriä mutta sitten pitää läskea hotellit, öljylähteet, kaivokset, pankit yms.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

ei sitä voi tietää koska välillä roope ei ajattele yhtään ja aku toheloi puolet roopen rahoista esim... vaikka arvottomiksi lisäksi roope omistaa aika paljon öljylähteitä, hotelleja, kaivoksia yms...

Vierailija

Roopella on kolme kuutioeekkeriä rahaa plus sijoutukst ja rahaa tulee koko ajan lisää ja välillä sitä vähenee tarkkaa lukua ei voi tietää.

Vierailija

roope on vanha kunnon kitsas ja itara vanha kiukku pussi huom:roopella on 6 kuutioeekkeri rahaa ja paljon enemmän jos aku maksaisi velat takaisin.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Roope Ankalla on mammonaa 3 Kuutioeekkeriä, mutta siinä ei suinkaan ole kaikki hänen omaisuutensa. Hän omistaa hotelleja, öljy- ja kultakaivoksia tms ympäri maailmaa.

Eli vastaus: 3 Kuutioeekkeriä+ Tavaratalot, kaivokset tms.

Vierailija

Sillä on niin paljon että saa oikein keksiä lukuja.

Ettekä voi tietää paljon sillä on kun se tuhlaa vuodessa Akulle noin 5 euroa Hihhiiihhhii

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Käteistä rahaa Roopella on n. kolme kuutioeekkeriä. Kuitenkin, on mahdotonta sanoa, mikä tuo rahamäärä on, sillä eekkeri on vanha PINTA-ALAN yksikkö, joten vastaavaa tilavuusmittaa ei ole olemassakaan. Jätettäköön se joka lukijan mielikuvituksen varaan, kuinka paljon sitä kylmää käteistä Roopelta löytyy.

Kuvitteelliset kolme kuutioeekkeriä ovat ne rahat, joita Roope keräsi henkilökohtaisesti kiertäessään maailmaa nuoruudessaan. Eli käteisen rahan lisäksi Roopella on talletuksia ja arvotavaraa valtavan monessa maassa. Vielä kun laskee mukaan kiinteistöt, yritykset ja kaivannaiset, niin Roopen rahoja ei yksinkertaisesti voi laskea.

Eräässä Barksin tarinassahan Roope lähti Akun ja ankanpoikien kanssa kiertämään omistamiaan yrityksiä ja vastaavia. Lentolippunivaska oli tuhottoman suuri. Tarina oli se Egyptiin sijoittuva aarre-tarina, jonka nimeä en muista tähän hätään, enkä jaksa selvittää. Jossain akkarissa se julkaistiin.

Eli siis, sarjakuvahahmona Roopella on rahaa niin paljon, kuin lukijan mielikuvitus antaa myöden. Todellisuuteen verrattavaa summaa ei voi sanoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat