Kultu Kimalluksesta Kultu Ankka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Luin tänään Roope Ankan elämä ja teot 2:hta ja (se oli hyvä!) siinä oli monia tarinoita jossa oli Kultu ja Roope ,minusta heidän pitäisi olla pari entä täistä? Mielellää perustelut (ei pakollista).

Sivut

Kommentit (25)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei siitä tulis mitään, koska Roope ei suostuisi ja Kultu olis koko ajan Hanhenmunahipun kimpussa. Vanha suolahan janottaa. Roope menettäis kovan luontonsa ja bisnekset eivät onnistuisi.

Vierailija

Eveh kirjoitti:Roope menettäisi osan "kovuudestaa" jos he olisivat pari joten en kannata tätä vaihtoehtoa

Ne vois kyllä riidellä aika usein.

Vierailija

Hehän olivat "yhdessä", mutta kuten he varmasti tietävät, ketkä tuon tarinan lukivat, että eihän se heillä aivan ongelmitta sujunut... Eli siinä mielessä heitä ei visi liittää yhteen, että he vain riitelisivä.

Vierailija

Pitäis joo, mutta se muuttaisi koko tarinan. Tulisi kaksi eri Aku Ankka sarjakuvaa, jossa toisessa Roope olisi Kultun kanssa ja toisessa ei.

Vierailija

He pitävät toisistaan todella paljon, vaikka eivät sitä halua näyttääkään. Jos he olisivat "pari", Roope menettäisi osan persoonallisuudestaan. Roope sopii erakoksi, ja vaikka he tosiaan pitävät toisistaan paljon, on paljon parempi, että he ovat "erillään", näin JO€ta lainaten. Roopen ja Kultun välisissä tarinoissa ei olisi enää mitään kiinnostavaakaan, jos he olisivat "pari".

Vierailija

Kyllä! Itse toivoisin että Roopesta ja Kultusta tulisi pari. Tämä tarina voisi olla jotenkin epävirallinen koska heitä ei voi sinänsä palauttaa yhteen.(En perustele äskeistä väitettä vaikka kysyisitte.) Ja kuten kaikki jotka ovat lukeneet White Agony Creekin vankin ja Yokunin sydämmet tietävät että Kultu tosissaankin on rakastunut Roopeen. Ja eikös Roopekin ole rakastunut Kultuun vaikka ei onnistunutkaan toimittamaan suklaa rasiaa joka hänen piti toimittaa Roopelle. (Vaikka tätä tarinaa ei ole tehty se näkyy tarinassa Yokunin sydämmet.)

Vierailija

"empä oikee usko... Roopelle ei kyl sovi mikään tyttö, sille on tärkeintä vaan rahat, ei siit tulis mitää...:S"

VÄÄRIN!

Tarinassa White Agony Creekin vanki, kun Aku, Tupu, Hupu ja Lupu arvailevat mikä on Roopelle rakkainta omaisuutta, niin Roope katsoo Kultun hiuskiehkuraa ja vastaa: "Ei".

Tästä voidaan päätellä jotain.

ps. Niin ja onhan vielä se pitkä yö, josta Don Rosakin mainitsee näin: "Se saa jäädä jokaisen ankkafanin oman mielikuvituksen varaan. Minulla on omat arvaukseni, mutta tämä on sentään Disney-sarjakuva."

Vierailija

Mun mielestä ne olis tavallaan ihan hyvä pari; kummallakin on luonnetta, tarmoa ja taisteluhenkeä... Ehkä jopa hiukan liikaakin, jos heidän pitäis pysyä häiden jälkeen vielä yhdessäkin!

Vierailija

Ei niistä tulisi paria, kun Roope on vienyt Kultun kaivokselleen työhön, vaikkei Kultu halunnutkaan, ja Kultuhan yritti ryöstää Roopen hanhenmunakultahipunkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat