Sly-kikkoja

Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Täältä voi kysyä ja kertoa "kikkoja" mihin tahansa Sly versioon. Minulta voi kysyä kikkoja. Tiedän tosi monta kikkaa. Kerron niistä aluksi yhden:

Tapa carmelita(Sly 3): Mene venetsiaan tai kiinaan ja ota bentley. Ota supistuspommi tai koon epävakauttaja ja käytä se carmelitaan. Kun carmelita on kutistunut, hakkaa sitä. Se kuolee.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Kommentit (13)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Turvatalon sisään tukkisavotassa(Sly 2)

Ota Sly. Hypi sen turvatalon takana olevien kolmen palkin keskimmäiselle palkille. Hypi sen palkin yläpäässä. Hypi niin kauan että tiput vahingossa veteen. Olet turvatalon sisällä! Pois pääsee painamalla O näppäintä turvatalon oven edessä.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

(Sly 2) Se paikka missä sun täytyy kääntää se laaseri ulos ikkunasta. Kun meet sinne nii jotenkin ku sä tuut ulos tulee bugi ja täytyy tehä se tehtävä uudestaan. Siis laittaa ne kristallit sinne nii et se ohjautuu sen mammutin luo. Toimii vaikka olisit vetäny pelin läpi.

Vierailija

sly on playstation peli jossa on kolme jäsentä ne ovat varkaita slyssa on myös poliiseja jotka jahtaavat naäitä tiettyjä rosvoja slyssa on monia eri tasoja niitä on ilmestynyt kauppaan kolmisen kappaletta slyssa on myös kauppa jossa voi ostaa käheitä lisävarusteita. en ole nähnyt ainottakaan sly keskustelua vielä tämä on ensimmäinen...

Vierailija

Käyttäkää koodeja!!:D:):$

Esim: Megahyppy (toimii kun saa pelin 100% läpi): Start, oikea, vasen, oikea, vasen R1, vasen.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat