(ff0b23af-4cba-4d84-80e4-98c169fcaf13) - ff0b23af-4cba-4d84-80e4-98c169fcaf13

Vierailija

This thread contains comments for topic "ff0b23af-4cba-4d84-80e4-98c169fcaf13" (id=ff0b23af-4cba-4d84-80e4-98c169fcaf13) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Kyllä se varmaan olisi Into Ankka. Olisi mukavaa nähdä hänet taas. Into Ankka on välillä aika hauska hahmo.

Vierailija

hain juuri aku ankan tuo kalenteri oli aivan mahtava voin sanoa että todella hieno. Ja vielä hienoja pakettikortteja. kuvakalenteria olin jo menossa ostamaan mutta nyt sain lempparihahmoni aku ankan oman kalenterin ihana jouluinen yllätys.

Vierailija

Joo, tuo joulukalenteri oli ihan kiva. Lehti oli ... no, voisi sanoa että setä keskiverto luokkaa. Muuten, kun lueskelin tuota Sulttaani-tarinaa, muistelisin, että jossain mahdollisesti, ihan viimeaikoina olisin sen lukenut? Voiko tämä olla mahdollista?

Vierailija

Jes! Hyvä että Vicar piirtää johtosarjan! Tuo joulukalenteri kyllä kiinnostaa minuakin. Eikä jouluunkaan enää ole kauan! Jouluaattoon on enää 29 päivää, jos tämäkin päivä lasketaan.

Vierailija

Hyvä keksintö tuo joulukalenteri, minunkin mielestäni se oli hieno! Minä ainakin aion pyrkiä osallistumaan joka päivä siihen joulukalenterin kisaan. Lehti oli keskiverto, olisi muuten ollut parempi jos sitä Mikin tarinaa ei olisi ollut. Muut tarinat olivat hyviä, mutta Mikkiä en voi sietää. Kiitos myös hauskoista pakettikorteista.

Vierailija

Lehti oli hyvä mutta en voi sietää Mikkiä enkä välitä hirveästi Taavista mutta joulukalenteri ja kortit oli plussaa.

Vierailija

mahtavaa että vicarinkin tarinoita on mukana seuraavassa ankkarissa. mietityttää vaan että minkä lainen se uusi joulukalenteri mahtaa olla jos se kerran jatkuu vielä ensi vuoden puolelle?olisi kyllä mukavaa myös jos joulun kunniaksi sivuillekin voisi tulla jokin pieni kilpailu tai joulu aiheinen hymiö.heh he veikkaisin että se hahmo on Unkka.T.Kumiankka sillä häntäkään ei ole näkynyt ankkarissa pitkään aikaan.

Vierailija

Pidin tästä numerosta! Pitkästä aikaa Vicaria ja Taavia (joka ei ollut ihan tavallisimmasta päästä), jes! Oli hauska saada tietää Taavin kotimaa, mutta hahmon alkuperäisestä nimestähän voi päätelläkin jotain. Joulukalenteri ja pakettikortit olivat ihan mahtavia, kiitos niistä! Harmittaa vaan kun meille tulee joulukuun ensimmäiseksi viikoksi vaihto-oppilas ja niihin kysymyksiin voi vastata vain yhden päivän aikana... x( Mutta enköhän pääse vastaamaan, mikäli eivät kauhean vaikeita ole : D

Vierailija

Aika kiva juttu että liitteessä oli joulukalenteri ja sen luukkuissa kuva ja kysymys!Hyvä palkinto piitäää saada mahdollisemman paljon oikeita vastauksia ja lippuja arvontaan! KJEH,KJEH

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat