Kysely

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miksikäs moittia toisten aiheita? Niimpä. Siinä teille kysymys.

Jouduin ¨PULINAT¨ foorumilla sanoon saman eräälle omassa aiheessani.

Niin vastatkaas?

Kommentit (3)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Noniin. Kyse ei ole ensinnäkään herjaavasta moittimisesta. Vaan siitä, että yrietään saada foorumin taso nousemaan vähentämällä spämmikeskustelut todella vähiin. Se, että johonkin keskusteluun kommentoidaan "moittivasti", ei ole kyllä yleensä moitintaa. Sellainen, että kysytään, "Mitä järkeä tässä keskustelussa on?", ei ole moittimista, niin kuin näköjään luulet. Moittia voi muunmuassa huonosta keskustelusta, kuten esim. "Aku vs. Iines", vaikka tuollainen keskustelu sinänsä sopisi "Akuankka.fi:n", niin niitä on jo niin paljon, ettei uusia tarvise tehdä. Muilla foorumeilla olisi YKSI ainoa tuollainen keskustelu, eikä välttämättä sitäkään. Täällä on kaikkia ihmeen "Roope vs. Atomiinus" tai "Heluna vs. Hansu"-keskusteluja. Mielestäni nämä vs.-keskustelut ovat täysin turhia. Joku ilmoittakkoon, jos on nähnyt sellaisia muilla foorumeilla. ihmettelisin kyllä. Siellä ei ole mitään tällaisia, vaan pikemminkin jokaisesta hahmosta oma topicci. Missä on mielipiteitä kyseisestä hahmosta. Nyt kävin katsomassa, ja tulin huomanneeksi, että Hahmot-osoissa on 2454 ERILAISTA topiccia. Onko siinä järkeä? Järkikin sanoo, ettei niin montaa aihetta voi olla, etteikö jo samoja ja spämmikeskusteluja tulisi joukkoon. Valittaa voi myös kirjoitusten huonosta laadusta, kirjoitusvirheistä ja muista sellaisista. Kumpaa on kivampi lukea; akuankka, vai Aku Ankka? Tai; roopeankal o hienop auto, vai Roope Ankalla on hieno auto? Jos katsotaan, niin tuollaisesta aiheesta, mistä täällä ei saa mitään, niin ---> tasokkaammilla <----- foorumeilla olisi voinut saada monen kuukauden porttarin. Jos täällä olisi tasokkaammat säännöt ja modet, niin varmasti jo ainakin 1/4 osa olisi saanut porttikiellon, ainakin joskus. Vaan tämä foorumi on ehkä tarkoitettu hieman nuoremille, mutta nettiasiallisuus on ainakin tärkeää, iästä riippumattatai foorumilla millä tahansa. Kuten jo sanoin, moitita täällä ei turhasta. Wonderilta, Tehwiniltä ja muilta olen kyllä sen verran nähnyt asiatekstiä, ja eräät heitäkin sanovat valittajiksi tai moittijiksi. Foorumintason parantajan ja Moittijan välillä on selvä ero. Ja kerrottakoon, että valittaja siinä Pulinat-osion keskustelussa puhui täyttä asiaa.^^

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Whoah 0.o Enpäs odottanutkaan, että näinkin kattava vastaus olisi jo tullut tänne. Guud guud! ^^

On muuten topicci aivan väärässä kategoriassa...

Veikkaisin, että kyse on tuosta "jatka tarinaa yhdellä sanalla" -topicista...?

Noh, siitä sen verran (aika tyhjentävästi on kyllä jo selitettykin asia ennen minuakin ^^), että kyllä tuollainen jatka tarinaa topic ihan kelpo on, mutta YHDELLÄ SANALLA!?!!? O.o Eihän nyt ole mitään järkeä yhdellä sanalla jatkaa mitään tarinaa, vaikka 5 tai kymmenen sanaa per nenä, niin olisi jo paljon parempi.

Mutta yleisesti tästä meidän valittamisesta. Luuletteko te jotkut tosiaan, että me valitamme aivan huvin vuoksi ja kiusataksemme käyttäjiä?!? Emme todellakaan, me valitamme aivan asiasta, sillä tällä foorumilla on todella paljon foorumeille kuulumatonta materiaalia, jonka kitkemistä me tässä yritämme (modet toki auttaisi tässä asiassa). Ei me huvikseen valitella, vaan meidän neuvoista kannattaa ottaa vaari ja ajatella itsekin, onko mitään järkeä tehdä kaikesta mahdollisesta topic ja kannattaako se pelkkä "en ole" -viesti lähetää.

Kukaan ei "moiti" kenenkään aiheita turhaa, vaan jos jostain topicista tulee sanomista, se on silloin kyllä aivan varmasti ihan asiasta. Eli siis kannattaa välttää tekoja, jotka herättävät valittajat toimimaan :P

Eikä valituksista pidä loukkaantua, tämä on vain elämää ja siinä tulee vaistoinkäymisiäkin. Ja herkkänahkausuudella ei kovin pitkälle pötki, sillä kritiikkiä tulee jokainen saamaan koko ikänsä!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rosa4tehwin kirjoitti:Whoah 0.o Enpäs odottanutkaan, että näinkin kattava vastaus olisi jo tullut tänne. Guud guud! ^^

Vai olen minä tehnyt kattavan vastauksen? Kiitos vain. (Oho, Tehwin kehui minua...(!!!)xD) Ja todellakin, pakko sanoa, että olen kyllästynyt käyttäjiin, jotka tekevät ensiksi keskustelun. Sitten keskustelussa on jotain yleisvikaa, ja siitä huomautetaan. Seuraavaksi käyttäjä ottaa nokkiinsa, ja sanoo sitä valittamiseksi. Menisi tasokkaammille foorumeille, jotta saisi tietää, mistä jo kuuluisi nettifoorumeilla saada bannit.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat