Musiikki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä voipi kertoa minkälaista musiikkia kuunteloo tai soittaa.

Ite kuuntelen Rap/Hip-Hop

Enimmäkseen Artisteja: Asa/Avain, Ice Cube, Nas, Too Short, Snoop Dogg, Stepa, Laineen Kasperi, Dr. Dre, Hannibal & Soppa ja Pahat Viinit, Cypress Hill ja Julma-Henri & Syrjäytyneet. Myös monia muita hyviä räppäreitä tulee kuunneltua.

Kommentit (9)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Pottu kirjoitti:Sen verran täytyy lisätä, että toivottavasti tämmöstä keskustelua ei ollu jo tehty :D

Juu, näitä on tehty varmaan kymmenen. "Toivottavasti" lienee jokseenkin väärä sana tuohon.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pottu kirjoitti:Sen verran täytyy lisätä, että toivottavasti tämmöstä keskustelua ei ollu jo tehty :D

Sen voipi myös lisätä, että kannattaa ennen topicin tekoa etsiä, ei sen jälkeen. Se nyt vaan on pakko. Tähän hommaan muuten tarvitaan niitä modeja, tuli tässä mieleeni. Allekirjoittanut itse on luonut mukavasti menestyneen musatopicin, joka löytyy ehkä jopa sivulta kaksi. Et siis ole katsonut kuin korkeintaan ensimmäisen sivun ennen topan tekemistä. Ei hyvä. Viestit musasta kuitenkin sinne.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pottu kirjoitti:Eli täällä voipi kertoa minkälaista musiikkia kuunteloo tai soittaa.<br />

<br />

Ite kuuntelen Rap/Hip-Hop<br />

<br />

Enimmäkseen Artisteja: Asa/Avain, Ice Cube, Nas, Too Short, Snoop Dogg, Stepa, Laineen Kasperi, Dr. Dre, Hannibal &#38; Soppa ja Pahat Viinit, Cypress Hill ja Julma-Henri &#38; Syrjäytyneet. Myös monia muita hyviä räppäreitä tulee kuunneltua.

Oletko uusi käyttäjä, Pottu?? Nimittäin musiikista ON jo keskusteluita kaksi kappaletta!! Wonderlustin tekemä ja joku toinenkin. Mutta vastaampa nyt kuitenkin, ja vastaan että kuuntelen vähän sekalaista, paitsi räppiä. Sekalaisistakin pääasiassa Euroviisuja...! ;)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

valitan.itse olen vastannut jo kolmeen. suosituin voi löytyä sivuilta 2-7.-sanon kummiskin että kuuntelen musiikkia laidasta laitaan.eniten kummiskin rockia ja heavya mutta kyllä tollanen bile musa iskee hyvin kans..

huom!---->älkää nyt alkako moittia tosta että on tehty taas samanlainen aihe<----huom! (H)

Vierailija

En ole "uusi käyttäjä", liittymispäivä näyttää olevan sama ku sulla. Vai on niitä monta. Ois tosiaan voinu tietenki tutkia onko näitä olemassa, mutta ku sitä on niin laiska että ei jaksanu :D

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pottu kirjoitti:En ole "uusi käyttäjä", liittymispäivä näyttää olevan sama ku sulla. Vai on niitä monta. Ois tosiaan voinu tietenki tutkia onko näitä olemassa, mutta ku sitä on niin laiska että ei jaksanu :D

Hupsista! Enpäs hoksannut katsoa liittymispäivääsi. Mutta muuten kuitenkin ihmettelen asiaa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat