Bolt

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Seuraava Disneyn elokuva on siis Bolt.

"Super koiralle nimeltä Bolt jokainen päivä on silkkaa seikkailua - ainakin niin kauan kuin kamerat käyvät. Mutta kun tuo suositun tv-sarjan tähtikoira sitten sattuman kaupalla ajautuu kotoiselta Hollywoodin studioltaan New Yorkin kaupunkiviidakkoa, se saakin kokea suurimman seikkailun - nimittäin matka halki todelliseen maailmaan. Valitettavasti Bolt uskoo edelleen, että sen supervoimat ovat yhä tallella myös todellisuudessa. Mukaansa se saa kaksi varsin huvatonta matkakumppania, tympeän huumorintajun omaavan hylkykissan nimeltä Missu sekä muovipallossa asuvan ja telkkaria intohimoisesti töllöttävän hamsterin nimeltä Raivo - joiden seurassa Bolt ettei välttämättä tarvitse olla supersankari ollakseen oman elämänsä sankari."

Suora lainaus Finnkinosta. :)

Kommentit (11)

Vierailija

Verokarhu123 kirjoitti:Seuraava Disneyn elokuva on siis Bolt. <br />

"Super koiralle nimeltä Bolt jokainen päivä on silkkaa seikkailua - ainakin niin kauan kuin kamerat käyvät. Mutta kun tuo suositun tv-sarjan tähtikoira sitten sattuman kaupalla ajautuu kotoiselta Hollywoodin studioltaan New Yorkin kaupunkiviidakkoa, se saakin kokea suurimman seikkailun - nimittäin matka halki todelliseen maailmaan. Valitettavasti Bolt uskoo edelleen, että sen supervoimat ovat yhä tallella myös todellisuudessa. Mukaansa se saa kaksi varsin huvatonta matkakumppania, tympeän huumorintajun omaavan hylkykissan nimeltä Missu sekä muovipallossa asuvan ja telkkaria intohimoisesti töllöttävän hamsterin nimeltä Raivo - joiden seurassa Bolt ettei välttämättä tarvitse olla supersankari ollakseen oman elämänsä sankari."<br />

<br />

Suora lainaus Finnkinosta. :)

Whoops! ...Bolt HUOMAA ettei välttämättä tarvitse olla supersankari...

Vierailija

En nyt tiedä onko tuo kauhean hyvä koska en niin usein disneyn elokuvia katsele. . . . . . Paitsi Madagaskar 2 on pakko nähdä. Ei vaikuta kovin hyvältä.

Vierailija

En ole tuollaista nähnyt, enkä kyllä tule näkemäänkään, luulen ainakin niin. Tuon Madakaskar 2: den käyn kyllä vilkaisemassa, kun näki ekankin osan... ;^)

Vierailija

Lainaus:
RE:Bolt

jonzkuaku - 27.11.08 04:20 (ID 236606) En nyt tiedä onko tuo kauhean hyvä koska en niin usein disneyn elokuvia katsele. . . . . . Paitsi Madagaskar 2 on pakko nähdä. Ei vaikuta kovin hyvältä.


Jaa madagaskar 2? Minusta se on aika huono.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat