Paras pahis?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka on paras Aku Ankoissa esiintynyt pahis?

Onko se ensilanttia tavoitteleva Milla Magia, Mikkiä alati härnäävät Mustakaapu tai Musta-Pekka, oman mökkinsä kuningatar Matami Mimmi, Hekla-velho, kenties Karhukopla, vai joku muu?

Omasta mielestäni Milla Magia on ykkönen, Karhukopla tulee hyvänä kakkosena. Näin oikeastaan vain siksi, että lempipiirtäjäni Don Rosa on kuvittanut näistä mielenkiintoisia hahmoja ja heidän kommelluksiaan jaksaa aina seurata.

Vaikka onhan se sulaa vääryyttä, että Milla Magia ei koskaan saa ensilanttia itselleen (olisipa kiva joskus nähdä sarjakuva, jossa Milla Magia saisi ensilantin voimat iselleen EDES HETKEKSI).

Sivut

Kommentit (89)

Vierailija

Olen sitä mieltä että Milla Magia sillä hän tämä viekas noita on yrittänyt tavoitella Roope Ankkan ensilanttia.

Millan kommelluksia on mukava seurailla vaikka tiedämme ettei hän saa Roopen ensilanttia. Vai saako? Aina voi odottaa uutta ja ihmeellistä.

Milla Magia on ehdottomasti paras pahis. Hän on tyylikäs, hauska ja hänen yrityksiään saada Roopen ensilantti, on hauska seurata. Barksin Milla-tarinat ovat mahtavia, kuten esim. Milla Magian monet kasvot-sarja.

Toiseksi tulee ilmanmuuta mainio Karhukopla. On vain hiukan surullista, kun konnaveljeksillä ei juurikaan koskaan suunnitelmat onnistu.

Mikki-tarinoiden parhaat pahikset ovat Musta Pekka ja Mustakaapu. Myös Murryn Sikari-Sakari ja Viiksi-Vallu -tarinoita on hauska lukea.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat