RE:joulutunnelmaa aku sivulle

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

pidetään kokous siitä että mitä mieltä olette tästä.minusta akuankka sivulle täytyisi laittaa vähän joulutunnelmaa.varmaan teistäkin se olisi miellyttävää joten kysyn sitä(ehkä aihe olisi pitänyt tehdä vasta joulukuussa)

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Mulla on ihan sama millane tästä tulee kunhan on se kalenteri :D Mut mihinkä täältä sivulta on hävinny se vitsipalsta?? se takas!!

Vierailija

No, joo, voisihan tätä tietenkin himan "jouluistaa", mutta kyllä se joulu menee, vaikka sivut olisi tälläiset. Kivaahan se olisi.

Vierailija

Voisi myös tulla niin että jotkin nettisivujen kohdat ovat lumessa ja että välillä näyttäisi siltä että sataisi lunta.

Myös sivuille voisi tulla joitain köynnöksiä joissa on koristeita niin paljon kuin sivun pituus on.

Vierailija

Niin olishan se kiva jos tänne tulis koristeita.Muuten Mr. A.A onhan täällä lumessa olevia kohtia,koska tän sivun tausta on valkoinen :D

Vierailija

Kyl se olis kivaa. Tulis vaik jotakii jouluvaloja tai joulukoristeita. :D Olis kivaa jos tulis enemmän väriä tänne valkoiseen ja muutenkin, koska tämä on tylsä. :D

Vierailija

Taustalla voisi olla lumihiutaleita, siellä täällä joulukoristeita ja olisi tosi metkaa, jos kaikilla ankka-hahmoilla, joita täällä on ympäri ämpäri, olisi tonttulakit! Se olisi ylen soma lisäys.

Vierailija

kyllä! olen samaa mieltä teidän kanssa.joulu valoja tähän tyhjään valkoiseen sivuun.muuten uudistuuko ankkabulevardi etusivulla?

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Jotkin koristeet olisivat hyvät. Toisivat mukavasti joulutunnelmaa. Ja se jouluinen hymiö olisi myös kiva. Joku sitä ehdotti jossain topicissa. Myös viestit voisivat muuttua jouluisemmaksi. Sitten olisi joulutunnelma täällä oikein mainio. Tip tap, tip tap, tipe tipe, tip tap...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat