Mikä on inhokkihahmonne paras tarina ja miksi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Inhokkihahmoni on Polle Koninkaulus, koska hän on välillä todella omahyväinen ja kerskuu melkein koko ajan. Kuitenkin hänen paras tarinansa on varmaan se tarina(ehkä Rodriquesin piirtämä, en ole varma), jossa hän yrittää tehdä kaiken maailman ennätyksiä. Yksi pandapoika sabotoi kuitenkin yritykset kerta toisensa jälkeen, koska Polle oli ensin pilannut hänen oman ennätysyrityksensä ja vienyt hänen ennätyskirjansa.

Kommentit (15)

Vierailija

Inhokki hahmosta en kyllä tiedä. Ehkä polle Koninkalus mutta... Paras lukemani tarina oli kai se 2000 vuonna uudelleen julkaistu halloween tarina jossa noita yrittää sen neli käsisen ja jalkaisen örkin kanssa saada avain karkki komeroon :D sillä tupu.hupu ja lupu haluavat päästä karkki apajille :D

Vierailija

Piti tätä miettiessä akkari varastoja penkoa ja tulin siihen mielipiteeseen että se on Touho Ankka jaksossa varaviitta iskee.

Sillä Touho yrittää korjata Taikaviitan auton ja heittää vasaran Taikaviitta paran jaloille eikä hän voi painaa autonsa kaasua.Taikaviitta huomaa että autosta oli loppunutkin vain bensa mutta toheltajamme Touho oli varautunut kaikkeen ja täytti bensa tankin.

Niinpä Touho lähtee Taikaviitan mukaan ja aiheuttaa paljon lisää kaaosta.

Vierailija

hannu hanhi on se kaikista kamalin ja sen paras tarina on onnekas kalamies sillä siinä aku peittoaa hannun VIHDOINKIN :D:D:D

Vierailija

Inhokkihahmoni on luultavasti Hiawatha, ja parasta tarinaa jossa se on näkynyt en osaa nimetä, koska kaikki on yksinkertaisesti huonoja. En vain jokseenkin pidä niistä, kun...kun...Ööh, tykkään ennenmmin ihan kaupunkeihin sijoittuvista tarinoista. (Mummon tilaa ei saa kyllä unohtaa). Hiawatha on jotenkin muutenkin hölmö hahmo. En oikein paremmin osaa perustella.

Vierailija

Inhokkihahmoja ei ole, mutta inhokkisarjoja on monia. Vaikkapa silloin, kun Aku häviää Hannulle. Tai no, Hannu taitaa olla inhokkihahmoni.

Vierailija

Huonompia hahmoja on Mikki Hiiri ja paras tarina on kyllä tämä Robin Hood, koska se vaikuttaa hauskalta ja sivujen asettelu on tavallisuudesta poikkeava.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

JO€ POIKA $INGAPOR€$TA kirjoitti:

jokkemies kirjoitti:Huonoin hahmo on Ossian ötökkä ja sillä ei oo yhtää hyvää tarinaa.

Samat sanat.

Samat sanat myös multa :).

Vierailija

Pepistä, Susista, Veli Kanista, jne en keksi mitään hyviä, koska KAIKKI OVAT SURKEITA! Mutta Mikki Hiiristä on parikin hyvää sarjaa, esim niitä, missä Mikki on Hessun kanssa eikä pidätä voroja. Vaan kommeltaa Hessun kanssa :D :D

Vierailija

Inhokkihahmo... jaa-a... Oisko Unkka. Ja paras tarina on varmaankin se, kun Pelle keksii jonkun ensilantin näköisen vimpaimen, joka laittaa muut näkemään harhoja ja vaikka mitä hirviöitä... :'3 Milla Magia oli mukana, tietty, yritti varastaa Roopen ensilanttia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat