Aku Ankka - 48/2008

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä pidätte mikki hiiri ja robin huud tarinasta

Sivut

Kommentit (34)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mr. A.A kirjoitti:Pidin siitä kyllä paljon. Nyt kun kerran olen täällä kirjoittamassa niin voisin samalla kysyä että kuinka moni aikoo käydä vastaamassa niihin joulukalenterin kysymyksiin?

Yritän mahdollisimman moneen, mutten pysty läheskään jokaiseen, kun en joka päivä koneelle pääse.

Vierailija

olihan se robihood tarina ihan ok mutta olisin odottant enemmän. eka osa oli loistava, tämä ei niinkään. paras oli taavi ankka-tarina.

Vierailija

ei se kovin hyvä ollut.oli tyhmää kun sarjis oli eri päin kuin muut.en jaksanut lukea sitä edes loppuun asti.

Vierailija

Huomattavasti oli heikompi Aku Ankka -numero kuin viikko sitten. Ainoa hyvä juttu oli tuo jatkokertomus Mikki Hiiri ja Robin Hood. Keskikastia edustaa lehden johtosarja, Älä suuttuta sulttaania. Se oli kyllä ihan mukava tarina, mutta ei kerta kaikkiaan vaan yltänyt parhaitten joukkoon. Kkaksi jäljellä olevaa tarinaa, eli Voihan wieninleike ja Aku-lyhäri Pimeä keikka olivat mielestäni aika huonoja, eritoten Aku-juttu Pimeä keikka, joka oli aika teennäinen. Numeraaliset arviot ovat tällaiset: 7½,6, 5+ ja 9½!!

Eli koko Aku Anka keski arvo on 7.

lellukka94
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En pitänyt siitä yhtään, enkä ole tainnut sitä edes loppuun asti lukea. Selasin vain kuvat. En ole erityisemmin Mikki-fani, joten senkään puoleen ei miellyttänyt. Tarinaa on tullut jo kaksi osaa ja ainakin komas on vielä tulossa. taitaa jäädä sekin puolitiehen..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat