Julle Ankanpään kunniamitalit

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

tyhjennetty.

Kommentit (10)

Vierailija

Onnea Jullen mitalin saaneille! Heitä kun en vielä ole ehtinyt edes onnitella. Hyvä kommentti, Salwer. Tuo auttoi paljon, sillä kaikki eivät ehkä tiedä ketkä ovat saaneet Jullen mitalit. Tuossa oli vielä perustelut, jotka tekivät tuosta viestistä niin mainion.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Elkku9 kirjoitti:Mitkä ihmeen mitalit?????????!!!!!!!!!!!!!!!

Aku Ankan verkkomaailman ansiokkaimmat käyttäjät on palkittu ainutlaatuisilla Julle Ankanpään mitaleilla. Sudenpentujen ylikenraalimarsalkka on tänään jakanut mitalit toimituksen valitsemille netankisteille, ja mitalit on ripustettu näiden kunnianarvoisten käyttäjien Ankkaprofiiliin.

Valinta ei ollut helppo, sillä Aku Ankan verkkomaailmaa käyttää valtava määrä aktiivisia ja mallikkaasti käyttäytyviä ankalliskansalaisia. Valinnassa kiinnitettiin huomiota aktiivisen sivustolla vierailun lisäksi myös esimerkillisiin käytöstapoihin. Tuhansien viestien kirjoittaminen Aku Ankan keskustelupalstalle ei ole mikään huippusaavutus, mikäli viestien sisältö on köykäinen saati tyhjänpäiväinen. Toimitus painottikin valinnassaan ystävällisiä ja avuliaita keskustelijoita, jotka jaksavat neuvoa aloittelevia ja nuorempia netankisteja, perustelevat mielipiteensä ja kirjoittavat asiallisesti eläväistä suomen kieltä.

Myös muita ansioita kuin keskustelupalstakäytöstä käytettiin seulana, joten kaikilla palkituilla on profiilissaan jo sangollinen sudenpentumitaleja osoituksena reippaudesta niin pelien ja puuhien kuin Akupedian tai Ankallisgallerian saralta. Olisimme mielellämme jakaneet mitaleja useammillekin henkilöille, mutta pyrimme pitämään Julle Ankanpään kunniamitalit vaikeasti saavutettavana meriittinä, joten jouduimme jättämään monet hyvät aktiivikäyttäjät mitalitta. Ensi vuoden puolella mitaleja saatetaan jakaa lisää, joten ei kannata lannistua, mikäli jäi tällä kertaa ilman.

Julle Ankanpään mitalit on jaettu seuraaville ansioikkaille netankisteille:

_wonderlust_

Toimitus perustelee valintaansa _wonderlust_:in alati ystävällisillä, avuliailla, mielenkiintoisilla ja hyvin kirjoitetuilla keskusteluviesteillä. _wonderlust_ kirjoittaa värikkäästi ja käyttää erittäin hyvää kieltä, josta muut kirjoittelijat voivat ottaa oppia. Lisäksi _wonderlust_ on ansioitunut ankallistaitelija, jonka upeita töitä voi käydä ihailemassa Ankallisgalleriassa.

Mac Ducky

Toimitus perustelee valintaansa Mac Duckyn aktiivisuudella sekä sinnikkyydellä, jonka ansiosta Mac Ducky ei lannistunut, vaikka hänen ankkaprofiilinsa meni välillä epäkuntoon. Moni olisi tässä vaiheessa jo heittänyt pyyhkeen kehään, mutta Mac Ducky odotteli kärsivällisesti profiilinsa korjausta ja loi itselleen väliaikaisen profiilin korjaustöiden ajaksi. Mac Ducky on häärännyt Aku Ankan verkkomaailmassa sen uudistamisesta lähtien lähes päivittäin.

Akuhullu97

Toimitus perustelee valintaansa Akuhullu97:n aktiivisuudella kaikilla saroilla; Akuhullu97 kirjoittelee ahkerasti ja nuoresta iästään huolimatta aina myös erittäin asiallisesti kaikilla eri keskustelupalstoilla. Lisäksi hän on lähettänyt useita piirustuksia Ankallisgalleriaan, kirjoittaa säännöllisesti Akupediaan ja on myös osallistunut menestyksekkäästi kaikkiin mahdollisiin ankallispeleihin.

Sami-96

Toimitus perustelee valintaansa Sami-96:n ahkeruudella ja aktiivisuudella. Sami-96 kirjoittelee ahkerasti ja asiallisesti sekä keskustelupalstoille että blogikommentteihin ja on myös osallistunut Ankallisgalleriaan. Lisäksi hän on lähettänyt toimitukselle useita asiallisia palauteviestejä ja kehitysehdotuksia.

Mary-Kate

Toimituksen viimeinen valinta saattaa tulla monelle yllätyksenä, mutta perustelemme valintaa Mary-Katen nopealla nousulla keskustelupalstojen aktiivisimpien käyttäjien kärkikastiin hyvin kirjoitettujen viestiensä myötä. Mary-Kate osoittaa, että sivuston aktiiviporukkaan pystyy liittymään myös myöhemmässä vaiheessa - hän on hyvin tuore tulokas Aku Ankan verkkomaailmassa, mutta on jo ehtinyt ansaita liudan sudenpentumitaleja profiiliinsa. Hän ei koskaan hauku muita käyttäjiä ja perustelee mielipiteensä sekä blogikommenttinsa mallikkaasti.

Toimitus onnittelee mitalien saajia!

(Lähde: Toimitus)

Tuosta oli varmaan apua.

Vierailija

Kiitoksia, kiitoksia, teille jotka minua onnittelitte/onnittelemaan tuleville. Itse olen siis erittäin iloinen että sen sain. En kyllä olisi uskonut, että sen saan, menneisyyttäni täällä sivulla muistellen...

Vierailija

Elkku9 kirjoitti:Onnea Sami-97 ja muillekkin mitalit saaneille! Kiitokset Salwer1st/

-97? Höh, etpä ole ensimmäinen joka minua kutsuu, vuoden nuorempana todellisuutta. Ja kiitoksia onnitteluista, sinä ja moni muu! :^D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat