Keksi oma peli!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa voit kertoa oman peli ideasi. Se voi olla tietokone, Wii tai mikä tahansa muu peli. Se voi olla myös leikki.

Oma peli ideani on tarkoitettu Wiille. Seuraavasta Harry Potter pelistä voisi tehdä version, myös Wiille.Harryn sauvaa ohjattaisiin sauvan näköiseksi tehdyllä ohjaimella. Pelissä olisi sauvan kättö oppitunteja. Harryä liikuteltaisiin omilla liikkeillä. Liikkeet kuvaisi kamera, joka on liitetty konsoliin.

Huono selitys, mutta toivottavasti ymmärsitte.

Kommentit (2)

Toka2
Seuraa 
Liittynyt28.9.2008

mää keksin Kak Man pelin joka sopii Playstation 2 ja 3-konsoleille.

siinä on melko monimutkainen labyrintti jossa ohjataan sinistä Kak-nimistä henkilöä jonka pitää syödä pizzapaloja ja varoa Huhuu?-nimistä henkilöä joka seuraa Kakia koko ajan etsien häntä. Jos Huhuu? saa Kakin kiinni se lähtee kertomaan keskellä labyrinttiä olevalle Superihminen-nimiselle pohatalle ja kun Huhuu? on kertonut Superihmiselle että Kak syö pizzapaloja niin Superihminen suuttuu ja alkaa raivoissaan jahdata Kakia. Jos Superihminen saa Kakin kiinni peli loppuu ja pistetaulukko tyhjenee. Pelissä on 4 erilaista tasoa:

1. Helppo

2. Melko vaikea

3. Vaikea

4. Älytön!

Vierailija

Hmm... Minä keksin leikin.

Se menee näin: Siihen tarvitaan vähintään 5 henkilöä. Maahan piirretaan iso ympyrä. Ympyrän sisään piirretään 3 pienempää ympyrää. Sitten yksi henkilöistä menee yhteen ympyröistä ja sulkee silmansä, ja muut 2 ympyrää jäävät tyhjiksi. Sitten kaikki loput menevät yhteen vapaista ympyröistä ja sulkevat silmänsä. Yksi ympyrä jää edelleenkin tyhjäksi. Sitten se, joka seisoo yksin yhdessä ympyrässä, avaa silmänsä, ja kuljettaa jonkun vapaaseen ympyrään. Sitten kuljettaja menee vanhaan ympyräänsä, ja kysyy muilta kenet hän kuljetti vapaaseen ympyrään. Sitten he yrittävät arvata kuka kuljetettiin pois.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat