Elokuvia jouluna

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tiiättekö mitään hyvää elokuvaa? Tai joulu aiheista elokuvaa? Tai yleensäkkin mikä on paras elokuva? tai jotain elokuvaa joka kenties ilmestyy jouluna (tai joulukuussa)?

Kommentit (5)

Vierailija

Tämähän on pulinoissa. Parhaat uudet elokuvat jotka näin tänä vuonna olivat Indiana jones ja Kristallikallon valtakunta,Narnian tarinat. Prinssi Kaspin ja Batman: the Dark Night. Jouluelokuvia en valitettavasti katso usein,joten en osaa sanoa mikä on paras jouluelokuva.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikkis kirjoitti:Tämähän on pulinoissa. Parhaat uudet elokuvat jotka näin tänä vuonna olivat Indiana jones ja Kristallikallon valtakunta,Narnian tarinat. Prinssi Kaspin ja Batman: the Dark Night. Jouluelokuvia en valitettavasti katso usein,joten en osaa sanoa mikä on paras jouluelokuva.

Tottakai tämä on pulinoissa, kun ylläpito tämän tänne siirsi. Mutta tämä oli nettisivut-osiossa vielä tuolloin.

Vierailija

Ei täs taida tulla lähi aikoina hyvii elokuvii elokuvateattereihi paras mitä täs lähi aikoin on ilmestyny ja oon nähny on varmaankin Quantum of solace bond elokuva.

Vierailija

Yksin kotona elokuvat ovat hyviä, ainakin ne kaksi ensimmäistä, koska niissä on minun mielestäni paremmat näyttelijät.

Ja se joku Grinch (ei varmaan kirjoitettu noin) elokuva, joka on tullut jo ainakin kahtena jouluna. Tiedättekö sen elokuvan, siinä on sellainen vihreä ja karvainen olio (tai vähän niin kuin ihminen). Sitten siinä on ihmisiä, joilla on oudot nenät. Ja pikku-tyttö joka on Grinchin (ei varmaan kirjoitettu noin) kanssa välillä siellä vuorella. Se on tosi hyvä elokuva, toivottavasti tulisi myös tänä jouluna.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat