Kuvan lisääminen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluaisin vaan kysyä yhtä asiaa että miten tohon voi lisätä sen kuvan <-----

Kommentit (7)

Vierailija

Jos tarkoitat profiilikuvaa, josta tällä hetkellä näkyy vain musta akun pää, niin: kun olet kirjautunut sisään, menet "ankkaprofiiliin" joka on siinä aivan vieressä. tässä malli: +RSS | Ankkaprofiili | Ohjeet Ulos (<-- kirjautuminen ulos) Olet kirjautuneena:

Alexei+

Ymmärsitkö?

(Huom: Laiton mallin plus-merkkien(+) väliin.)

Vierailija

ZZZZZZZZZZZZZZ kirjoitti:Jos tarkoitat profiilikuvaa, josta tällä hetkellä näkyy vain musta akun pää, niin: kun olet kirjautunut sisään, menet "ankkaprofiiliin" joka on siinä aivan vieressä. tässä malli: +RSS | Ankkaprofiili | Ohjeet Ulos (&lt;-- kirjautuminen ulos) Olet kirjautuneena:<br />

Alexei+<br />

Ymmärsitkö?<br />

(Huom: Laiton mallin plus-merkkien(+) väliin.)

Et ehkä tienny mutta myös se akun musta pää on profiili

Vierailija

Anteeksi tuplapostaus. Jäi vähän uupumaan asiaa ^tuosta. Siten mene kohtaan "selaa profiileita" ja sieltä valitset itselle profiilikuvan.

Vierailija

Sivun ylälaidassa lukee ankkaprofiili, paina siitä, mutta jos haluat tarkempia tietoja mene ohjeisiin, mikä on myös sivun ylälaidassa. Ohjeissa näet listan aiheista, ja sieltä painat ankkaprofiili, tai sitten etsit menemällä alaspäin, sieltä löytyy väliotsikko, ankkaprofiili.

Vierailija

Menet siis siellä ylälaidassa olevaan "ankkaprofiili" kohtaan ja sitten siihen aukeaa sivu, missä on muiden profiileja. Painat sieltä oikealta laatikosta "muokkaa omaa ankkaprofiiliasi" (tai jotain semmosta siinä lukee) ja sitten kun siihen aukeaa oma profiilisi niin paina siinä vasemalla olevaa ankkaprofiilikuvaasi, niin pääset valikoimaan kuvaasi.

Vierailija

Ja sitten kun siinä on Ankkaprofiilisi auki, klikkaat siitä kuvasta (siitä salaperäisestä ankasta), ja siihen avautuu lista erilaisia kuvavaihtoehtoja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat