kenellä on hienoin auto aku ankassa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

akulla ois hienoin jos se ei olis rikki välillä

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

djlordi kirjoitti:Akulla on hieno auto.<br />

Tekniset tiedot <br />

Pituus: 330 cm <br />

Leveys: 120 cm <br />

Paino: 550 kg <br />

Moottoritilavuus: 800 cm3-1200 cm3 (riippuen mallista) <br />

Huippunopeus: 80 km/h <br />

Kori: puuta ja terästä <br />

<br />

Taikaviitan auto on kuiitenkin vähän hienompi.<br />

<br />

Samanlainen aihe löytyy myös täältä:<br />

<br />

http://www.akuankka.fi/keskustelut/lue?_forumThread_WAR_akuankka_forumid...

akun uskollinen ystävä 313 malliltaan amerikan bantam,näki päivän valon heinäkuun 1. päivänä vuonna 1938 al taliaferron piirtämässä sanomalehtistripissä. aiempi versio 313:sta nähtiin jo helmikuun 24. päivän sarjakuvassa,muttarekisteri numeron lisäksi autossa ei vielä ollut myöhemmän 313:n tuttuja piirteitä. rekisterinumero 313 tulee akun syntymäpäivästä 13.3.,jonkaamerikkalaiset kirjoittavat muodossa 3/13.

akun klassikko auto on tullut tutuksi okuttelevasta luonteestaan ja jatkuvasta reistailustaan. vaikeuksista huolimatta akun suhde autoon on ollut pitkä ja lämmin- aku harvoin raaskii rakkaasta ajokista luopua. eikä ole syytäkään,sillä 313 on merimies puvun tapaan yksi akun elämän tavaramerkeistä. pienestä koostaan huolimatta 313:ssa on myös perheauton vikaa. sen avattavalle takapenkille mahtuvat hyvin tupu,hupu ja lupu sekä tarpeen tullen vielä pulivarikin.

313 on tullut tutuksi myös akun salaisen minän,taikaviitan,pitkäaikaisena työparina.x-rekisterinumerolla varustettu tehoauto on pelle pelottoman varustama ja virittämä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat