monta akkaria?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

monta akkaria te omistatte tai teillä on siis kaikki akut iinekset ja niin edelleen.

meill on yli sata.

Kommentit (12)

Vierailija

Vain 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minulla on noin 5000

Vierailija

Pari tuhatta Akkari-lehteä (mukana lehtiä n. 10 maasta). Noin sata taskukirjaa, pari sataa Roope-setää ja erinnäisiä lehtileikkeitä ja kaikkea mahdollista muuta kirjallisuutta.

Vierailija

Hei! Mietipä, jos on tilannut 2001 vuodesta lähtien ja joka vuosi tulee 52 Akkaria + Taskarit ja muut julkaisut. Eli löytyy niitä noin 600 julkaisua Aku Ankasta.

Vierailija

Ihan hirveesti!!!!!!!!!!! Taskukirjojakin on melkein 100!!!!!!!!! Aku Ankkoja vuodesta 1997 on kaikki ja Roope-setiä&kirjoja on myös. Ja pari Iinestä! :D

Vierailija

Mulla on vanhimmat Akkarit varmaan 60-luvulta, 90 jotain vuodesta lähtien kaikki ja muutama ulkomaalainen. Melkein kaikki Iinekset, hyllyllinen Roope-setiä, paljon taskareita, muutama Aku ankka päivästä päivään ja muutama muu kirja, joku satasivuiunen ja Aku-palat, sekä semmonen missä on savon murteelle käännettyjä sarjakuvia. Ehkä jotain muutakiEn tiedä paljonko siitä tulee, mutta aika paljon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat