Paras piirtäjä näiltä sivuilta äänestys

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli kuka on näitten sivujen paras piirtäjä? Viisitoista ensimmäistä (mahdollisesti enemmän, tai vähemmän), jotka ovat saaneet seitsemän pistettä, pääsevät jatkoon. Äänestys loppuu Heti uudenvuoden jälkeen. En ehdi laittaa listoja koska lähden kohta kahdeksi viikoksi pois, niin joku teistä voi laittaa listan jatkoon päässeistä jos haluaa. Äänestys on alkanut!

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Tämän hetkinen lista:

wonderlust: 5p

adz: 3p

jaki: 1p

Tämä on toiseksi viimeinen lista, koska meille tulee juuri uudenvuodenaattona vieraita. Eli äänestys loppuu jo huomenna. Vielä ehtii siis äänestää!

Vierailija

Äänestys aika on tältä osin päättynyt. Tässä lista:

wonderlust: 7p

adz: 3p

jaki: 1p

Eli jatkoon päässeet ovat wonderlust ja adz! He kamppailevat nyt voitosta! Nyt on alkanut viimeinen äänestys.Se kummalla on enemmän pisteitä tämän viikon sunnuntaina voittaa tämän äänestyksen.

Vierailija

Ankallisgallerian etusivulla lukee: Ankallisgallerian parhaat. Eikö sieltä näe, mitkä piirrustukset ovat parhaimmat?

En tiedä, niitä on niin monia

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Nollataanko nyt pisteet vai ei? Eli alkaako tavallaan sellane uus kierros että kaikkien pitää äänestää uudestaan vai pysyyks noi pisteet tollai? Jos ne nyt ei pysy entisellään mä äänestän taas kerran adz:ia, mutta jos noi pisteet ekalta kierrokselta lasketaan tälle tokalle kierrokselle niin älä välitä tästä äänestä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat