Ankkalinnan uutiset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä on Ankkalinan uutiset- leikki. Täällä saatte leikkiä uutisten toimittajaa :) Idea on että joku laittaa uutis aiheen, vaikka nyt Hannu Hanhi ja seuraava laitaa siitä jonkun näköisen uutisen

Esim.

Käyttäjä R: Pelle Peloton

Käyttäjä S: Pelle Peloton patentoi juuri vuosisadan mahtavimman keksinnön, Saastutintm. Nyt menemme haastattelemaan keksiää, haastattelu seuraavissa uutisissa. Next. Karhukopla.

Tajusitteko?

Ensimmäinen aihe: Millan korppi Korri

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

millan korppi korri on löytynyt roope ankan rahasäiliöstä omistaja tulkaa hakemaan seuraava aihe : aku ankka

Vierailija

Aku Ankka peruutti eilen klo 15.48 naapurinsa Teppo Tulpun tulppaanipenkkiin. Saamme Tulpun haastattelun myöhemmin, sillä nyt ei ole turvallista mennä pimpottamaan Tulpun ovikelloa.

Next: Roope Ankka

Vierailija

Roope Ankka on ollut valveina yli 48h ja puolustanut omaa rahasäiliötään, mutta valitettavasti Roope Ankka on hermoromahduksen partaalla, ja hänen sukulaisistaan ei liikene juurikaan apua, koska sukulaiset ovat kadonneet eri paikkoihin maapallolla. Next Iines Ankka

Vierailija

Erikoisreportaasi!

Iines Ankka löysi aamulla puistosta vanhan luurangon, jonka epäillään kuuluneen jollekin esiankalle. Neiti Ankka saa löydöstään kaksituhatta dollaria palkkioksi sekä ilmaisen kiertokäynnin Ankkalinnan museoon. Luurankoa voi käydä katsomassa museossa kunnes se on tutkittu ja mahdollisesti korjattu näyttelykuntoon.

Seuraava on Mikki Hiiri

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Herra Hiiri taltutti rosvokoplan

Etsivä Mikki Hiiri sai napattua eilen illalla vaarallisen varaskoplan, jonka johdossa oli Musta Pekka. Herra Hiiri antoi toimittajille lyhyen haastattelun, jossa hän totesi, että varkaiden nappaaminen oli haastavaa, mutta se kävi suhteellisen nopeasti. Myös poliisimestari Sisu ylisti herra Hiiren suoritusta.

Next: Sudenpennut

Vierailija

Täällä on Ankkalinnan uutiset!

Kevennyksellä aloitamme. Sudenpennut pelastivat Ankkalinnan ainoan "Siirisilmä töyhtöhyyppäpeipposen"! Haastattelemme nyt sudenpentuihin kuuluvaa Lupu Ankkaa. Lupu pelastitte harvinaisen lajin. Mutta miltä?

- Se oli putoamassa puusta jokeen, joten muodostimme ihmisketjun ja saimme kiinni Siirisilmästä.

-Ketkä auttoivat?

- Sudenpennut, tiimityö on tiimityötä.

- Kiitos Lupu Ankka. Nyt vakavampiin uutisiin...

NeXt. Milla Magia

Vierailija

Milla Magian taikajuoma:

Milla Magia, vesuviuksen rinteeltä on saanut kehitettyä vaarallisen taikajuoman jolla aikoo ryöstää Roope Ankan ensilantin.

NEXT: ATP (ankan tiedustelupalvelu)

Vierailija

Iines Ankka on mekkaloinut ympäri Ankkalinnan katuja käsilaukku kädessään jahdatessaan Aku Ankkaa.

Next: Tuplanolla

Vierailija

Tuplanollan agenttijärjestö on paikallistanut eilen yöllä vaarallisen ja etsityn rikollisliigan nimeltä Kenkut. He olivat ryöstäneet jo monta pankkia, mutta agenttijärjestön ykköstykki Tuplanolla paljasti heidät ratkaisevan virheen perusteella. Ehdimme jo haastatellakin Tuplanollaa. Haastattelua emme kuitenkaan saaneet mahdutettua tämän päivän uutisiin.

Nexxt: Atomiinus

Vierailija

Atomiinus on nähty Mikki Hiiren seurassa. Kaksikko meni ravintolaan syömään. Atomiinus muutti ruokailu välineet suklaaksi ja söi ne.

Seur: Perjantai

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat