Julle Ankanpään mitallit!

Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Tuleeko uusia Julle mitalleja vai ovatko nämä ainoat jotka jaettiin? Vaihtuuko ne mitallit joltain jolleki vai pysyykö ne koko ajan samalla käyttäjällä? Vastauksia pyydän näihin kysymyksiin.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Mr. A.A kirjoitti:Siis ne jotka mainitsin viestissäni olivat vain simerkkejä jotka saattavat saada mitalin, mutta älkää nyt hämmentykö sillä kyllä siinä teidät mainittiin. Ja Samin kysymykseen en voi vastata sillä keksin vain jotain siihen viestion loppuun, mutta lukihan siinä hieman että asialliset sekä aktiiviset ovat voimakkaita ehdokkaita (Heh! Rimmaa aika hyvin tuo "voimakkaita ehdokkaita" lausahdus. ;)) ja kuinka se ja se ovat tärkeitä asioita mitalin saajien ns. tutkinnassa.<br />

Toivottavasti ymmärsitte edes hieman tästä sekavasta kirjoitus vyörystä.

Oukkei. Mutta olisi kyllä parempi jos sinä et ITSE "keksisi" mitä ylläpito on sanonut, he sanovat mitä sanoo, sinä päätät vain ja ainoastaan omasta sanomisestasi. Elä keksi mitä joku olisi voinut sanoa.

Ja siis mainitsiko ylläpito tosiaan Salwerin ja kumppanit? Sitä kyllä ihmettelen, harvemmin ne ketään noin nimeää... :^/ Vai tarkoitatko kenties sitä että SINÄ mainitsit heidät esimerkkeinä, ja he ansaitsisivat sen mitalin? Johan menee sekaisin, kuka sanoo mitäkin! :^D

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sami-96 kirjoitti:

Mr. A.A kirjoitti:Siis ne jotka mainitsin viestissäni olivat vain simerkkejä jotka saattavat saada mitalin, mutta älkää nyt hämmentykö sillä kyllä siinä teidät mainittiin. Ja Samin kysymykseen en voi vastata sillä keksin vain jotain siihen viestion loppuun, mutta lukihan siinä hieman että asialliset sekä aktiiviset ovat voimakkaita ehdokkaita (Heh! Rimmaa aika hyvin tuo &#034;voimakkaita ehdokkaita&#034; lausahdus. ;)) ja kuinka se ja se ovat tärkeitä asioita mitalin saajien ns. tutkinnassa.&lt;br /&gt;<br />

Toivottavasti ymmärsitte edes hieman tästä sekavasta kirjoitus vyörystä.

Oukkei. Mutta olisi kyllä parempi jos sinä et ITSE "keksisi" mitä ylläpito on sanonut, he sanovat mitä sanoo, sinä päätät vain ja ainoastaan omasta sanomisestasi. Elä keksi mitä joku olisi voinut sanoa.<br />

Ja siis mainitsiko ylläpito tosiaan Salwerin ja kumppanit? Sitä kyllä ihmettelen, harvemmin ne ketään noin nimeää... :^/ Vai tarkoitatko kenties sitä että SINÄ mainitsit heidät esimerkkeinä, ja he ansaitsisivat sen mitalin? Johan menee sekaisin, kuka sanoo mitäkin! :^D

Oli miten oli, joku ne mitalit kumminkin saa. Eihän toimitus niitä varmaan vielä kuitenkaan ole miettinyt kauheasti.

Vierailija

djlordi kirjoitti:Oli miten oli, joku ne mitalit kumminkin saa. Eihän toimitus niitä varmaan vielä kuitenkaan ole miettinyt kauheasti.

Joo, tuskimpa ylläpito on niitä vielä sen kummemmin on miettinyt - jos ne mitalit tulee jaettuna vasta ensivuoden puolella, onhan tätä vuotta niin ruhtinaalisen paljon jäljellä^^

Joku ne aina tietty saa, mutta olisi kiva saada jo nyt tietää, mistä ominaisuuksista ne tulee saamaan. Että saako niitä vaan sekalaisesti jostakin hyvästä ominaisuudesta, vai painotetaanko kaikki yhteen asiaan?

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Mööö... Vastausta ei ole tullut. Pitänee lähettää se palaute uudestaan, jos saisin sitten vastauksen. Mitä, jos toimituksen väet eivät vastaan klo. 8-16 ulkopuolella lähetettyihin palautteisiin?

Vierailija

Mr. A.A kirjoitti:

Sami-96 kirjoitti:Minä ainakin uskon, että sellainen käyttäjä joka on JO saanut aiemmin Jullen mitallin, voi saada toisenkin. Koska profiilissahan lukee (vain sen mitallin saaneilla)että &#034;Toimituksin mitallit&#034; Siellä on se t-kirjain perässä, joka siis meinaa monikkoa... ;^)

Siis tällä hetkellä sekä sinä että Akuhullu on oikeassa mutta vielä yksi pikku lisäys, kun kysyin toimitukselta että tuleeko uusia mitaleita, niin kuului vastaus:"Jaamme uudet mitalit vuoden 2009 alku-puolella ja niiden pitäisi mennä eri henkilöille kuten esim. Salwerille tai Djlordille riippuen heidän asiallisuudestaan ja aktiivisuudestaan sekä käyttäytymisestä..." ja loppu olikin jotain selittelyä ehdokkaista ja heidän mahdollisuuksistaan.

No ketkä ovat ehdokkaat? Tiedätkö?

Vierailija

Kiitoksia valaistuksesta, Virva! :^D

Jotenkin ihmettelinkin sitä, kun "nettitoimitus" olisi joitain nimimerkkejä maininnut.

Voi kun mekin saataisii tuo ava käyttöömme! Se on hieno! :^D

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Salwer1st/ kirjoitti:Mööö... Vastausta ei ole tullut. Pitänee lähettää se palaute uudestaan, jos saisin sitten vastauksen. Mitä, jos toimituksen väet eivät vastaan klo. 8-16 ulkopuolella lähetettyihin palautteisiin?

Vai ei vastausta ole tullut... Niin, minulle on ainakin vastattu, vaikka olenkin lähettänyt tuon ajan ulkopuolella. Luulisin, että tuo aika 8-16 tarkoittaa vain sitä, milloin niihin vastataan. En kyllä ole ihan varma. Toivotaan vastausta nopeasti.

Vierailija

Mr. A.A kirjoitti:

Huh! Onneksi täällä tuollaisia hyviä tyyppejä jotka osaavat selittää toisin kuin minä, tarkoitin ihan oikeasti että toimitus mainitsi Salwerin hieman huomattavammin mutta Djlordista he kyllä myös hihkaisivat.

Kiitoksia vain, jos osaan mielestäsi selittää hyvin - omasta mielestäni selitykseni oli kyllä vähän niin ja näin... :^/ No, jos ylläpito mainitsi Dj:n ja Salwerin, minustakin heille ne mitalit kuuluisi, ilman muuta!

Salwer1st/ kirjoitti:Harmi, kunse Ilta-pulu-topic poistettiin. Oli oikein hyvä. Olisi saanut jäädä. Uskoisin, että Top-10 tyyppien poisto ei ollut täysi vahinko vain puolivahinko. Sisälsihän se topic paljon moskaa ja chattia.

No joo, chattia ja muuta sinne ei kuuluvaa kirjoitusta siellä oli kyllä, yli puolet siitä oli sitä, mutta ylläpitohan on kertonut, että topicit joissa on paljon chattia sun muuta kuulumatonta, mutta mikä ei ketään loukkaa, ne topicit lukotetaan. Esimerkkinä on hyvänä se aito ja alkuperäinen Millaiseksi kuvittelet...? -topic.

Vierailija

Rosa4tehwin kirjoitti:

Sami-96 kirjoitti: Minä ainakin uskon, että sellainen käyttäjä joka on JO saanut aiemmin Jullen mitallin, voi saada toisenkin. Koska profiilissahan lukee (vain sen mitallin saaneilla)että "Toimituksin mitallit" Siellä on se t-kirjain perässä, joka siis meinaa monikkoa... ;^)

Eihän siinä olsii mitään järkeä, jos enää viidelle henkilölle voisi antaa erikoismitaleja : D<br />

Ja onhan nuo kaikki kategoriat monikossa. Esim. "Keskustelumitalit", vaikka viestimääriin perustuvia mitaleja on vain yksi.<br />

Mitalit tottakai pysyvät, eihän siinä olisi mitään järkeä. Ja taisi ylläpito jättää täysin avoimeksi sen, tuleeko lisää mitaleja kenties tulevaisuudessa.

Hopsista! En minä nyt sitä tarkoita, että vain enään NE jotka sen ON JO saanut, voisi sen saada. Luulisi että silloin jotkut muutkin voisi taas saada, joilla ei vielä ennestään ole. Niitähän mitaleitahan voi tulla vielä kymmeniä!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Salwer1st/ kirjoitti:Näin.. Toimitus jätti taas vastaamatta. Sitä samaa palautetta en kyllä enää lähetä. Jos toimitus vielä huomenna vastaisi palautteeseeni.

Kummallista. Minulle ei ole kyllä toimitus ikinä vastaamatta jättänyt... Toisaalta, tuota kysymystä en olekaan koskaan kysynyt. Toivotaan vielä vastausta, ja ymmärrän hyvin, jos et viitsi toista kertaa lähettää.:P

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sami-96 kirjoitti:

Salwer1st/ kirjoitti:Kiitoksia kiitoksia. Lähetin tänään palautetta Jullen mitaleista. Huomenissa varmaan vastaus ja julkistan myös mitä kysyin toimituksen porukoilta.

Joo, huomenissa viimeistään - jos tulee ollenkaan. Olen lähettänyt samasta asiasta toimitukselle jo noin 5 kertaa palautetta, ensimmäisen kerran 2kk sitten, miksihän ne ei vastaa... Olen kysellyt näistä profiileista, jos ne tekisi jonkun järjestelyn, kun siellä on niin paljon niitä ihan koskemattomia profiileita.

Mielenkiinnolla odotan vastausta, mutta ei välttämättä vastausta tule ollenkaan. Itsellenikään sieltä ei ihan joka kerta ole vastattu. Mutta miksi niistä asioista oikeastaan edes pitää kysyä, koska toimituksen väki kuitenkin sitten kirjoittaa siitä blogiin, kun se on ajankohtainen asia.

Vierailija

Unohdinkin edellisestä viestistä, joten sori tuplapostaamisesta...

Eli siis kun nuo muutkin otsakkeet tuolla niin kuin tuo "keskustelumitalit" (monikossakun sekin), Ehkä niitäkin vielä tulee lisää, kenties eri tarkoituksesta, vaikkapa kirjoituksen yhdessä esilletulevasta huolellisuudesta, viestien pituudesta asiallisuuden myötä, tai jostain ihan vain muusta asiasta. En siis keskitä näitä vain niihin viiteen, joka sai J-mitalin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat