kuka olisi sopiva Roopen rahojen perijä.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mun mielestä Aku!!!!

Sivut

Kommentit (34)

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sopiva perijä hmmm...

Tästä voi olla montaakin mieltä, riippuu miltä kantilta ottaa asian.

Aku kyllä omalla tavalla ansaitsisi ne, koska on Roopelle tärkeä läheinen kuitenkin, vaikka välillä Aku pakenee Roopea. Roope kuitenkin antaa Akun asua talossaan ja veloistaan huolimattaa lainaa rahaa jossain määrin, (toki kunnon koroilla) joten mielestäni tuossa on jo hyviä syitä. Ja Akukin välittää Roopesta.

Ja Aku on ollut auttamassa Roopea niin usein aarrejahdissa tai auttanut muuten ja tyrinyt, mutta kuitenkin yrittänyt usein parhaansa, mutta epäonnellensa ei tietenkään voi mitään. Tärkeintä on kuitenkin mielestäni se, että yrittää parhaansa ja se auttamisen ajatus.

Siinä mielessä ne kuuluisivat Akulle, mutta sopivuutta, jos katsotaan niin silloin kyllä Roopen linjalla jatkamista ei Aku kyllä taitaisi ja tyrisi pahoin asiat, kun taas Ankanpojat ovat myös läheisiä ja auttaneet Roopea voisivat sopia Roopen rahojen perijäksi (tavallaan ajatus on pidemmän päälle typerä siinä mielessä, että pojat ovat vasta poikia ja silti he omistaisivat isot rahakasat...).

Ankanpojat varmasti hallitsisivat tilannetta ja auttaisivat kuitenkin Akua rahahuolissa, mutta auttaisivat muitakin, kuten esimerkiksi Sudenpentuja ja tekisivät asioita yhteisen hyvän puoleen ja näin kaikki hyötyisivät siitä.

Toki toisaalta pitäisi aina ajatella aikaa, jos Roopen olisi aika jättää Ankkalinna ja rakkaat rahansa jollekin niin muutkin olisivat jo eri iässä ja Ankkalinna ja muu maailma eri näköinen.

Mutta, jos nyt muita miettisi tuohon perijän asemaan niin esim. Touho pistäisi kaiken sekaisin. Hannu... niin tilannehan olisi semmoinen, että Akulta katkeaisi kuvainnollisesti selkäranka, koko tilannekin on niin epäsiedettävä, että se siitä ehdokkaasta.

Pelle toki varmasti on auttanut Roopea paljon kunnon palkkaa, että ei hassumpi ajatus, mutta ehkei jotenkin Pelle sopisi äfäärejä hoitamaan, kun hänen työ on keksiminen.

Juuso, voisi sopia sinänsä, että hänellä ollee kuitenkin noita bisnes vainuja jossain määrin ja Roopen linja olisi varmasti selvä hänelle.

Taikaviitta, olisi ainakin hyvä vaihtoehto siinä mielessä, että varkaille tulisi isomman luokan mutka matkaan, mutta Aku ei pystyisi pidemmän päälle hoitamaan enään asioita kunnialla.

Mummo Ankka, hänellä ainakin riittäisi iän tuomaa kokemusta elämästä se voisi auttaa paljonkin ja hän myös varmasti tekisi päätöksi raha-asioissa, jotka eivät olisi täyttä turhuutta.

Sekä muitakin on toki, mutta mainitsin ehkä ne, joista oli eniten jotain sanottavaa, nimittäin moni muu olisi ns. tasapaksu, kultaisen keskitien kulkija ja jotkut voisivat sopia virkaan ihan kelvollisesti.

Kallistuisin ehkä kuitenkin siihen, että perijät olisivat sopivuudeltaan seuraavat.

1. Ankanpojat (Aku Ankka)

2. Aku Ankka

3. Mummo Ankka tai Juuso

Ja mielestäni Aku perisi Roopen rahat kuitenkin, vaikkei olisikaan siihen se sopivin, tavallaanhan mitään ei voi sanoa varmaksi ennen tapahtunutta ja tämä jää vai jossitteluksi ja spekuloimiseksi.

Vierailija

Minä jos sitä ei lasketa niin sitten Tupu, Hupu ja Lupu yksinkertaisesti syynä se että Aku käyttäisi rahat suunnilleen päivässä jos löytää tarpeeksi monta liikettä. :)

Vierailija

Taavi Ankka ! Sit olis hauskaa kun se vois osallistuu kaikille maailman kirjekursseille ja postille tulis kauhee työ! Hahahahah oonpa mä hauska. Mut joo ehkä Akulle kun sillä ei raha oikeen oo.

Vierailija

Kyllähän Roope antaakin omaisuutensa Akulle ja Ankanpojille. Se selviää aika vanhoista taskareista.

Mutta Aku on ihan hyvä perijä, mutta hän törsäisi aika paljon varmsti rahaa. Mutta kyllähän se riittäisi hänelle hyvin, koska Roope on sanonut, että jos hän menettäisi miljardin (vai olikos se nyt miljoonan, en muista aivan tarkkan), niin hän olisi pujilla pajilla 100 vuodessa. Eli siinä mielessä Akulle rahat riittäisvät hyvin.

Toinen ihan hyvä perijä olisi minun mielestäni Pelle Peloton. Häne käyttäisi rahaa varmaan hyvään tarkoituksen, ja jakaisi rahoja myös muiden kanssa. Ja sillä rahalla hän voisi tehdä maailmaa mullistavia keksintöjä, jotka voisivat parantaa maailma hyvään suuntaan.

Vierailija

Sori, unohtui, että jos Roope menettäisi miljoonan/miljardin SEKUNNISSA, niin silloin hän olisi pujilla pajilla sadassa vuodessa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat