Tarina-Topic: Las Anglas

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Tähän aiheeseen saa laittaa keksimiään tarinoita. Anteeksi, että tein uuden tällaisen, mutta enkös minä nämä keksinytkin??

Tarinoita vain tulemaan. Kaikki saavat laittaa omia tarinoitaan. Muistakaa myös arvostella muiden tarinoita, jos niitä edes tulee.

Teen tarinan tämän viestin jälkeen. Valitukset sitten klo 22.00 kiitos.

Kommentit (7)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Tähtien Ankkasota (Star DuckWars)- Episodi I - Pimeä Hanhi.

On kirkas päivä, ja kaksi hahmoa, kävelevät päin Sorsaliiton edustusmajaa. Nuorempi heistä ojentaa kätensä ja liikuttaa Sorsaliiton Pääovea pois paikaltaan. Ovi jakautuu palasiin, ja hahmot pääsevät sisälle, hoitamaan asiansa. Oven kulmassa seisoo Hroidi, joka opastaa kyseiset henkilöt odotussaliin, joka on tipotyhjillään. Hroidi poistuu salista, ja menee suoraan Sorsaliiton Päämajaan, sinne muiden Hroidien sekaan odottamaan johtajiansa.

Nämä kaksi hahmoa kyllästyvät odottamaan, ja nousevat tuoleilta. Toinen heistä ottaa viittansa alta Valomiekan ja hän paljastuu Jediksi, eli Suojelijaksi. Hän alkaa leikata ovea ja niks, ovi aukesi ja poistui saranoiltaan. Samassa joukko Taistelu Hroideja hyökkää heidän kimppuunsa.. Miten käy?

Äänestä:

a) Jedit kuolevat?

b) He voittavat tarinan, ja kakkososa ilmestyy viikon sisällä?

Kumpi? Sen päätät sinä. Se kumpi saa ennemmin 5 ääntä.

Vierailija

Voisin äänestää B. Tässä tarinani:

Pirates of the Ankkaduck

Mustan höyhenen kirous

Jack Duccey oli merirosvo. Hän oli tullut pitkältä matkaltaan Port Ankkaliin hengästymään koska ensin häneltä oli viety laiva nimeltä Musta Höyhen ja oli viety autiolle saarelle yksi luoti pyssyssään. Hän oli päässyt saarelta pois laittamalla palmun lehtiä Hanhien kaulaan ja surffannut läheiselle saarelle nimeltä Hanhuga. Siellä hänellä oli ollut ystäviä jotka olivat antaneet pienen paatin Jackille. Jack oli lähtenyt kohti Port Ankkaliin ja oli vihdoin perillä siellä. Seuraavaksi Jackin on vain varastettava laiva ja lähdettävä etsimään miehistöä. Kun hän tuli satamaan hän laittoi köydellä paatin kiinni laituriin ja lähti kohti kaupunkia. Satamavartija tuli Jackkia kohti ja kysyi: "Missähän on satamamaksu?". "En minä vain tiedä," Jack vastasi ja lähti juoksemaan karkuun kohti kaupunkia. Vartija hälytti satamapoliisit Jackin perään. Jack juoksi kohti asekauppaa ja meni ovesta sisälle. Vartijat juoksivat ohitse. Myyjä nimeltä Will Turank kysyi:"Miksi tulit tänne niin kiireellä?" Jack ei ehtinyt vastata kun vartijat huusivat: "Ottakaa se mies kiinni!" "Ahaa merirosvo," Will sanoi ja otti miekan ja ryhtyi taistelemaan Jackkia vastaan. Jack otti oman miekkansa esiin ja taistelu alkoi. Kun he olivat vähän aikaa taistellut Jack sai jo Willin riisuitumaan aseista. Kun Jack oli iskemässä viimeistä iskua Williä kohti joku kolkkasi Jackin. Se oli Will Turankin isä joka myöskin työskenteli samassa kaupassa.

Kysymys Kuuluu, miten tarina jatkuu:

1.Jack heitetään vankityrmään

2.Jack herää samasta paikasta kuin pyörtyikin

3.Jack herää kuulusteluhuoneesta

Ja tämänhän te lukijat saatte päättä miten tämä jatkuu. Se mikä noista on saanut ensin 3 ääntä niin valitaan seuraavaan tarinaan jonka kirjoitan mahdollisimman pian. Äänestämään tai jatko-osaa ei tule!

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Taikaviitta ja yllättävä vastoinkäyminen. Osa 1

On Sunnuntaiaamu, ja Ankkalinnassa on rauhallista, kun päätuhontekijät Tupu, Hupu ja Lupu ovat poissa Ankkalinnan Maisemista, sillä he ovat Retkellä heidän setänsä, Aku Ankan kanssa Hanhivaaran luonnossa.

He joutuisivat olemaan siellä vielä viikkoja kunnes tiet olisivat sopivia ajettavaksi.

Seuraavana yönä Synkkä hahmo, tallustaa kohti Ankallismuseota, Ankkalinnan tärkeintä rakennusta kohti. Hän alkaa mumista itsekseen, samalla kun hän tutkii Ankallismuseon ikkunoita ja pääovea. Hetken päästä kun hän on tarpeeksi kauan tutkinut ja mumissut, hän alkaa tehdä lähtöä pois Museon lähettyviltä. Hän kävelee ja kävelee päin Ankalliviemäriä kohti, mutta ei mene kauankaan kun hän jo.. liukastuu banaaninkuoreen. Hänen synkkä musta huppunsa livahtaa pois päästään, ja hänestä näkyy vain nokka ja musta silmä, jossa on iso arpi. Hän paljastui Sorsaksi, isoksi sellaiseksi siis. Hän laittaa huppunsa paikalleen, ja pakenee viemäriverkostoon.

Ketään ei ole enää paikalla, ja Ankkalinnassa on edelleen hiljaista, kunnes alkaa kuulua ääniä. Mikä se hirviö joka pitää tuollaista ääntä mahtaakaan olla? Oho! Sehän onkin pelkkä TV, joka näyttää Matti Hanhiaiselle Elämä Ankalle konserttia. Hups...Palataanpa tarinaan. Niin eli on synkkä yö edelleen (Jos Matti-Kohtausta ei oteta huomioon). Musta Huppupäinen hahmo on juuri kadonnut viemäriverkostoon, ja matkalla hän liukastui banaaninkuoreen. Hahmo tallustaa pois Viemäriverkostosta, ja painelee Ankallispankin lähettyville painelemaan nappeja, kunnes hän katoaa salaperäisesti.

Seuraavana aamuna, poliisi huomaa maassa outoja ja tahmaisia jälkiä joista vain yksi erottuu muista, ja se ei ole tahmea, pikemminkin banaaninkuori. On selvää, että kaikki tietävät mistä tuo banaaninkuori on lähtöisin..kaikki muut paitsi, no, minä ja sinä olemme ainoita jotka tietävät tuon asian.

Poliisi alkaa tutkia asiaa. Koko juttu on jo unohtunut seuraavana päivänä, kunnes Ankallismuseon vartija, rientää poliisiasemalle näyttämään valvontakameran videota. Videossa näkyy hahmo, jolla on musta puku ja musta silmä. Kukakohan tämä hahmo saattaisi olla?

Poliisi alkaa tutkia rikosrekistereitä, mutta yksikään kuva ei täsmää tuota henkilöä kohti. Poliisit soittavat Taikaviitan salaiseen päämajaan, mutta kukaan ei vastaa, sillä Taikis (eli aku) on luonnon helmassa lomalla poikien kanssa. Yksi poliisi päättää lähteä etsimään taikaviittaa, mutta 2 päivän kuluttua, Poliisi on kadonnut. Häntä aletaan etsiä, ja TV:stä näkyy tiedote, että Poliisi Wirtanen on kateissa. jos näette tämän näköistä henkilöä soittakaa numeroon 12121234542. Toiminto ei juurikaan toiminut, mutta Aku näki tiedotteen, vaikka mitä hyötyä siitä olisi, hänhän on jumissa hanhivaarassa. Jatkuu..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat