(5897c5dd-d257-4028-af3d-58a2cc0a3f52) - 5897c5dd-d257-4028-af3d-58a2cc0a3f52

Vierailija

en usko että tuo ulkoavaruus tarina oikeen jaksaa kiinnostaa mutta se neiti näpsä tarina voi olla hyvä ja onnistunut

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Kommentoinpa tätä nyt vielä uudestaan; en tiedä miksi mielipiteeni poikkeavat lähes aina "valtaväestöstä", mutta tykkäsin tosi paljon tästä numerosta! Aavehotellissa oli ihania Barks-viittauksia, Karkkia ja Kepposia -tarinan kummajaisethan ne siellä tanssivat. Perhe on paras-juttu oli myös vähän liikuttavakin.

Vierailija

Kuulostaa mielenkiintoiselta, odotan innolla, että pääsen lukemaan lehden huomenna pitkän ja raskaan koulupäivän jälkeen.

Vierailija

No jaa, en ole saanut akkaria vielä, mutta eipä tuo ihan kauhean hyvältä vaikutakkaan. Milloin ne joulutarinat tulevat?

Vierailija

This thread contains comments for topic "5897c5dd-d257-4028-af3d-58a2cc0a3f52" (id=5897c5dd-d257-4028-af3d-58a2cc0a3f52) which can be found in the [XXXX] portal.

Vierailija

Odotan kiinnostuneena. Vai että ulkoavaruudessa ollaan, voi olla mielenkiintoista - tai sitten ei. Neiti Näpsästä on kuitenkin mukava kuulla. On totta, että hän on aliarvostettu tai ainakin välillä lähes unohdettu hahmo Ankkalinnassa.

Vierailija

Ei vieläkään joulutarinoita |:(|. Lars Jensen on tosi hyvä käsikirjoittaja, mutta ensimmäinen tarina on varsin huono, ja se johtuu avaruusolioista. Tarinan hyvä puoli on kuitenkin se, että siinä on urheilua; pisteet 3/5. Toinen tarina, myös Jensenin käsikirjoittama on yllättäen huonompi kuin edellinen, vaikka piirtäjänä on Vicar. Neiti Näpsää näkyykin aika harvoin päähahmona jossakin tarinassa, ja hyvä niin, koska tämä on huono tarina. Tarinassa ei ole mitään hyvää; pisteet 2/5. BÖÖ! Olipas pelottava tämä lehden kolmas tarina, ja mielestäni ei sekään ollut hyvä, koska tarina on hieman liian sekava; pisteet 3/5. Lehden viimeinenkään tarina ei ollut kummoinen (Mikki taas hoitaa kaiken...); pisteet 3/5.

Vierailija

KÄÄK! Tuleekohan varsin vaisu akkari? Ainakin tällä hetkellä vaikuttaa vaisulta. Toivottavasti on muutama joulutarina edes, mutta onhan tässä vielä kaksi viikkoa aikaa. Jouluaattokin sattui keskiviikolle, joten uskoisin, että silloin saadan pakettien lisäksi myös jouluisia tarinoita.

Vierailija

Huono lehti tulossa. Johtosarja ei tunnu yhtään kiinnostavalta, eikä joulutarinoita taaskaan ilmeisesti ole...:(

Vierailija

Eipä pötki pitkälle ilman oikeaa kättään.Joulutarinoita toivottavasti ensi numerossa...Neiti Näpsä tarinoita on aiavan pakko tulla lisää, oli tosi hyvä..:)

Vierailija

ois tässä lehessä voinu olla joulutarina.Toivon hartaasti että seuraavassa numerossa olisi jouluisia tarinoita.Mä ainakin tykkään lukea niitä mielelläni koska tulee niin jouluinen tunnelma.

Vierailija

Eipä pötkisi vanha visukinttu kovinkaan pitkälle ilman uskollista oikeaa kättään, aika vähän on ollutkin Nti Näpsästä tarinaa. Ehkä ensi numero on jo hiukan jouluisampi? Vaikka muissa Aku-julkaisuissa onkin jouluteemaa runsaasti.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat