Ankkain sukupuu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kysykää tai kertokaa Ankkojen sukupuusta. Se näyttää aika pieneltä. Jossain tarinoissa Roope joutuu tutkimaan sukuaan ja löytää jonkun jota ei löydy sukupuusta.

Ankkojen sukupuussa on monia ritarihahmoja keskiajalta, miksei niistä ikinä tehdä tarinoita?

mikä on mielipiteenne ANKKAIN SUKUPUUsta?

pitäisikö Ankkain suvun Ritareista tehdä tarinoita? tai joistain muista sukupuun hahmoista, joita ei olla nähty tarinoissa?

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Jäätelö kirjoitti:Pistetään nyt samalla sukupuu-visa pystyyn. kysyn nyt kysymyksen, ja se joka vastaa ekana oikein, saa esitää seuraavan kysymyksen. Kysymys eka: -kuka Ankkapurhan ritareista kuoli ylensyöntiin ryöstettyään kuninkaallisen ruokakomeron?(aika easy)

Oisko Sir Mahakas McAnkka (Älä välitä jos mä kirjotin ton sukunime vääri. Mä en oo iha varma mite se kirjotetaa)

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

93Hurtta93 kirjoitti:Se olisi hienoa, jos tulisi sarjakuva eimerkiksi Hortensiasta ja Aaronista. Tai siitä, kun Roope piilottaa "Mac" liitteen nimestään.

Roope ei ole KOSKAAN piilottanut tuota Mac-etuliitettä nimestään. Sen teki hänen puolestaan armaat suomentajamme. Aika useissa maissa hän esiintyy Mac-liitteen kera, luonnollisesti myös Englannin kielessä, jonka "alla" hänet keksittiin.

Bambi kirjoitti:Tarkoitatko kenties Don Rosan Ankkain sukupuuta? Jos tarkoitat, niin ei ole ihme, jos jotakin tiettyä henkilöä ei tuosta kyseisestä sukupuusta löydy, koska se kyseinen sukupuu on vain Don Rosan näkemys asiasta. Esim. Unkka T. Kumiankkaa ei sieltä löydy, eikä monia muitakaan keskeisiä henkilöitä.

Näkemys on Rosan, mutta se näkemys pohjautuu "idean" isän Barksin näkemykseen, jota voidaan kutsua siksi oikeaksi näkemykseksi. Jonkun Unkan tai muun tusinasukulaisen keskeisyydestä voidaan olla montaa eri mieltä.

Monet käsikirjoittajathan vetävät Roopeja ja Akuja vaikka mihin historian ajanjaksoihin. Kumma juttu, että eno-siskonpoika -suhde voi säilyä sukupolvien yli ja vielä samannimisillä henkilöillä xD

Rosahan oli raakakäsikirjoituksessaan tarinassa "Klaaninsa viimeinen" kuvannut MacAnkkojen historiaa laajemminkin, mutta kustantaja ei pitänyt tästä ideasta ja Rosa aloittikin tarinansa suoraan Roopesta.

Tässä käsikirjoituksessa kuvattiin ilmeisestikin useita MacAnkan klaanin jäsenien elämänvaiheita.

Vierailija

Jäätelö kirjoitti:olisi kivaa jos tulisi joku tarina Ankkapurhan Ritareista.

don rosa meinäs tähdä senmosen tarinan

Vierailija

Mä laitan jo nyt kysymyksen vaik en oo varma menix toi oikei.

(Ilmottakaa jos meni vääri)

Mitä sukua Lauha MacAnkka on Roopelle?

Vierailija

Täytyy kuitenkin muistaa, että ns. virallinen Ankkain sukupuu on vain Don Rosan NÄKEMYS asiasta. Kunnioitettava näkemys tosin, koska se perustuu Carl Barksin laatimiin tarinoihin. Suurin osa niistä sukulaisista, joita ei ole sukupuuhun laitettu, on ollut kertakäyttöhahmoja. Tosin esim. Intoa ja Teodor Ankkaa on käytetty useasti, mutta Into on tarinoissaan ollut välillä Akun serkku ja välillä pikkupikkuserkku. Teodorista, Roopen niin sanotusta veljestä, voisin sanoa sen verran, että hänen täytyisi olla alunperin skotti. Lisäksi Roopen keksijä Carl Barks ei ikinä maininnut Teodoria, ja hänen mielipidettään tulisi minusta kunnioittaa.

Taavi Ankka puolestaan on Rosan mielestä Roopen sisaren Matildan puoliso, tarinassa Taikaviitta ja Unohdettu lipas hän on Iineksen eno. Itse pidän ajatuksesta, että hän on kumpaakin. Iines on monesti kutsunut Roopea "sedäksi".

Tässä oli nyt sitten minun vaatimaton käsitykseni asiasta. Ankkojen sukulaisverkosto on sotkuinen, ja sellaisena sen minusta sietää pysyäkin.

Vierailija

Se olisi hienoa, jos tulisi sarjakuva eimerkiksi Hortensiasta ja Aaronista. Tai siitä, kun Roope piilottaa "Mac" liitteen nimestään.

Vierailija

Olisi mukavaa jos joku Roopen esi isistä saisi tarinan, mutta toisaalta se saattaisi pilata tietyn mysteerisyyden hahmoista.

Jotkut asiat täytyy säilyttää tarpeeksi koskemattomina.

MUTTA jos joku sellainen tarina tulisi niin piirtäjän pitäisi ehdottomasti oli Rosa ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat