Pelit

Seuraa 
Liittynyt4.10.2008

Haluaisin Aku Ankan sivuille lisää pelejä, ketkä kannattavat?

Kommentit (5)

Vierailija

Jaa, jaa. Olisihan se kivaa, vaikken niitä yleensä paljon pelaile, mutta jos tulisi lisää, niin varmaankin pelaisin niitä enemmän.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nyt ihan asiallinen kysymys: Oliko TAAS pakko tehdä tällainen Pelit-topic, kun näitä löytyy jo kymmenen vähintään, aa-aa. Voin aa-aa sanoa kokeneen puoleisena käyttäjänä, ettei jatkuva uusien topiccien (eli keskusteluiden) tehtailu johda mihinkään muuhun kuin sekasortoon näillä sivuilla!! Nämä sivut ovat jo muutenkin aivan umpisolmussa turhien topiccien takia, ja taso pitäisi saada p-a-r-a-n-e-m-a-a-n, ei päinvastoin.

Aa-aa, ja muut, jotka näitä uusia topicceja tehtailette kuin liukuhihnalta, sanon että voisitte lukea Rosa4tehwinin tekemän Ohje-topic topiccien tekoon -keskustelun!! Siinä on kriteerit ja ohjeet ihanne topicciin. Esim. tämä ei suoraan sanoen kyllä täytä niitä kriteereitä alkuunkaan. Se nyt vain on karu tosiasia.

Tämänkin voisi kysyä Off-topic -nimisessä yleis-keskustelussa, jossa puhutaan "yleis-keskustelu" -termin mukaisesti a-i-v-a-n kaikesta, myös sellaisestakin että kuka kannattaa uusia pelejä ja kuka ei kannata. Tämä asia on yhden viestin arvoinen, mutta kokonainen topic sen sijaan on asia erikseen. Ei topiceja jokaisesta risauksesta.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Olipas siinä Donald-91 tekstiä kerrakseen, ja ihan asiallistakin. Itse en ole tehnyt ainuttakaan topic keskustelua. Ja itse aiheeseen: Pelejä todella pitäisi olla lisää, sillä ainakin tuo trampoliini peli on todella tylsä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat