Päivän kysymys?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Se on varmaan niin kauan kunnes Joulukalenterit ja ne kysymykset lähtee. Luulen niin.

Sivut

Kommentit (16)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Päivän kysymys kyllä tulee joka päivä, mutta se on poistettu etusivulta, niin siihen ei pysty vastaamaan. Kysyin asiaa toimitukselta pari päivää sitten, mutta eivät ole vastanneet.

Vierailija

djlordi kirjoitti:Päivän kysymys kyllä tulee joka päivä, mutta se on poistettu etusivulta, niin siihen ei pysty vastaamaan. Kysyin asiaa toimitukselta pari päivää sitten, mutta eivät ole vastanneet.

Juu, minäkin olen lähetänyt nyt viime- ja sitä edellisen viikon aikana yhteensä 7 palautetta eri aiheista, mutta vain uusimpaan ja toiseksi vanhimpaan on vastattu.

Mielestäni jossain niistä palautteista oli jotain mainintaa noista päivän kysymyksistäkin... ;^)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lähetin juuri äsken toimitukselle siitä viestiä. Saapa nähdä mitä nuo vastaavat, että miksei sitä ole.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aku Ankan päivän kysymys on jouduttu poistamaan teknisten ongelmien vuoksi. Vika pyritään selvittämään ja korjaamaan mahdollisimman pian, mutta kysymys on pois käytöstä ainakin tämän vuoden loppuun asti joululomien vuoksi. Noin lukee ajnakohtaista-sivuilla. Minkähänlaisia ongelmia se on aiheuttanut? Ainakin se siinä oli huonoa, että yksi käyttäjä pystyi vastaamaan siihen vaikka kuinka monta kertaa.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Aku Ankan päivän kysymys on valitettavasti jouduttu poistamaan teknisten ongelmien vuoksi. Vika pyritään selvittämään ja korjaamaan mahdollisimman pian, mutta kysymys on pois käytöstä ainakin tämän vuoden loppuun asti joululomien vuoksi.

Toimitus pahoittelee tilannetta!

Tuommoisesti lukee Uutis-Ankassa.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tapsa99 kirjoitti:Aku Ankan päivän kysymys on valitettavasti jouduttu poistamaan teknisten ongelmien vuoksi. Vika pyritään selvittämään ja korjaamaan mahdollisimman pian, mutta kysymys on pois käytöstä ainakin tämän vuoden loppuun asti joululomien vuoksi.<br />

<br />

Toimitus pahoittelee tilannetta! <br />

<p />

<p />

Tuommoisesti lukee Uutis-Ankassa.

No juurihan mä sen kirjoitin tuohon äsken, mutta etkö huomannut sitä? :D

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Taas on sitten näköjään jonkinlaisia teknisiä ongelmia, kun ei ole päivänkysymystä. Mutta ei voi mitään. Niinhän niitä joskus on tekniikan kanssa ongelmia, ja ne tietenkin korjataan mahdollisimman pian.

Mutta harmi sinänsä, että se puuttuu, vaikkei se näiden sivustojen tärkein asia olekkaan.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Miksei enää parina päivänä ole ollut etusivulla päivän kysymystä? Pitääkö "se" "joululomaa"? Tovottavasti päivän kysymys palaa pian etusivulle.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat