Voisiko joku kenties selittää mikä on Topic????

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olen aika uusi kirjoittaja ja haluaisin tietää mikä on Topic.

Kommentit (5)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Tämä on topic. Topic = keskustelu = aihe = tällainen. Ymmärsitkö. Topic on siis sivuille tehtävä keskustelu. Ei siis foorumi, vaan tietty keskustelu. Ymmärsitkö?

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Salwer1st/ kirjoitti:Tämä on topic. Topic = keskustelu = aihe = tällainen. Ymmärsitkö. Topic on siis sivuille tehtävä keskustelu. Ei siis foorumi, vaan tietty keskustelu. Ymmärsitkö?

Täsmälleen. Eli topic ja keskustelu on yksi ja sama asia. Yksi topic, eli siis keskustelu on vain yksi osa koko foorumia.

Eli: Koko foorumi-> yksi keskustelu/topic-> yksittäinen viesti. Siinä siis havainnollistetusti suurimmasta pienimpään nuolen osoittamassa suunnassa, eli vasemmalta oikealle.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Vastauskin on jot tullut, eli siis topic on ihan englantia ja tarkoittaa aihetta (joka taas synonyymi keskustelulle). Ei tälle kyllä olisi taas missään tapauksessa omaa topiccia pitänyt tehdä... Off-topicciin tällaiset!!!

Donald-91 kirjoitti:

Eli: Koko foorumi -> yksi keskustelu/topic -> yksittäinen viesti. Siinä siis havainnollistetusti suurimmasta pienimpään nuolen osoittamassa suunnassa, eli vasemmalta oikealle.

Oikeastaan välistä puuttuu vielä kategoriat. Eli siis foorumi (koko hela hoito) -> Kategoriat (täällä hahmot, pulinat, nettisivut jne.) -> Keskustelut/topicit -> ja lopuksi yksittäiset viestit.

Tuossa oli hieman yleistettynä koko foorumin "arvoasteikko", vaikka isommilla foorumeilla on olemassa myös alakategorioita. Ja kategoriatkin voidaan ryhmittään eri alueisiin. Mutta tämän foorumin komentoketju on tuo yllämainitsemani.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat