Entä jos Pelle Pekotonta ei olisi?

Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Otsikko jo kertoo kysymyksen: Entä jos Pelle Pelotonta ei olisi. Tarkoitan, että olisiko hänen tilalaan joku ntoinen keksijä?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

No jaa, minusta hän on ihan hyvä keksijä ja joskus hauska, mutta toivoisi välillä että hän ei olisi aina jokaisessa sarjassa, missä puhutaan keksinnöissä ja keksijöistä. Mutta jos häntä ei olisi, kaikki huimat seikkailut lähtisivät pois ja Ankat eivät pystyisi uskomattomiin juttuihin keksintöjen avulla (Esim. lentää avaruudessa).

Muuten, aika hauskaa, kun kirjoitit Pelle pekoton. Ihmettelin oliko se tarkoitus, vai ei. Rupesin pilailemaan ja sanomaan häntä Pelle pekonittomaksi :)

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Minusta olisi huono jos Pelleä ei olisi. Koska kumminkin Pelle ideoineen on osa Ankkalinnaa.

oon samaa mieltä

Vierailija

Ilman Pelleä ei olisi myöskään Taikaviittaa.. Moni seikkailu olisi myös jäänyt tekemättä ilman Pelleä. Pelle on siis korvaamaton osa Ankkalinnaa..

Vierailija

Jos Pelle Pelotonta Ei olisi...se voisi olla aika tylsää....Koska Pelle on kiva persoona ja niin edespäin....Ja jos Pellen tilalla oleva henkilö ei ole Akun ystävä,voisi Taikaviitta olla vaikeuksissa......Ankkalinna ei olisi tämmöinen niin kuin on ilman Pelle Pelotonta!!!:)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

MIstä sitä tietää olisiko ketään sen tilalla, jos sitä ei oltaisi keksitty, voi olla. En ole kuitenkaan mikään suuri Pelle-fani, mutta olisihan se outoa jos sitä ei enää näkyisi.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Jos Pelleä ei ois niin silloin olisi Ankkalinnalla aika kurjat oltavat, erityisesti Roopella. Mutta eihän sitä tiiä vaikka se joskus häviää ja sinne tulee joku uusi keksijä(en usko että tulee tapahtumaan ikinä).

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Jos Pelleä ei olisi, Taikaviitalla ei olisi minkäänlaisia aseita. :s Ja kaikki käyttävät Ankkalinnassa Pellen keksintöjä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat