mitä mieltä olette pitäisikö ankka sivuille lisätä jotain??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

itse haluaisin ankkalinnan jossa on oma hahmo ja sitä voi liikuttaa siellä+sinne tulisi taloja ja kauppoja jossa voi ostaa tavaraa.rahaa voisi aloittaessa saada vähäisen ja sitä voisi ansaita työtä tekemällä

Kommentit (4)

Vierailija

Tahtoisin ankkabulevardin siaan kolmiulottaisen ankkalinnan. jossa voisi kävellä omalla ankkaprofiililla. sitten voisi kävellä sisää vaikkapa pelihalliin. Haluaisin myös parempia pelejä ja enemmän.

Vierailija

Minusta tänne pitäisi saada vain perus tekstinmuokkausmahdollisuudet (lihavointi, kursivointi alleviivaus) ja sitten tietenkin muita erinäisiä asioita.

Ja tärkein olisi jonkinmoinen topicrajoitin, joka ei antaisi tänne sivulle tulla näitä umpiturhia topicceja.

Vierailija

Haluaisin tekstin muokkaus- ja poistamis-mahdollisuudet (tuleeks tuohon viivaa, siis katkoviivaa?). Niin ja sitten ne mitkä Sami-96 sanoi eli lihavointi, kursivointi, alleviivaus.

Vierailija

Samoja asioita, mitä Nuno ja Sami totesivat, voisi olla vieraskirja, yksityisviestit, ehkä chatti turhan chattailun poistamiseksi, modet. Ne nyt eivät sitten meinaa tulla millään, toivotaan, josko ensi vuonna. Ja nuo ensimmäiset ehdotukset taasen tietäisivät taas lisää koodausta, ja aikansa se veisi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat