Hahmot

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on mielestänne paras hahmo Aku ankassa?

Kommentit (2)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kuten edellä jo hantsus sanoi, näitä on jo aivan hirveästi, ja sen takiia tämä on myös turha. Toiseksikin: tämähän kuuluu Hahmot-osioon. Kärsivällisyyttä vähän nyt niiden aijempien samanlaisten topiccien etsintään, niin ei tarvitse tehdä montaa samanlaista. Esimerkiksi tämänkinkaltaisia topicceja, eli siis keskusteluja löytyy helposti Hahmot-osiosta, jonne jokainen voi oman mielipiteensä kirjoittaa. Jokaiselle mielipiteelle ei tarvitse tehdä omaa topicciaan, vaan ne pitää koota yhteen samaa aihetta käsittelevään topicciin, ettei sivusto täyty kaikenlaisista pikku-topiceista.

Sehän nyt on nimittäin selvä asia, että kun tehdään (valitettavasti) pieniä ja samalla turhia topicceja niin hyvät sellaiset sitten hukkuvat tuonne monen monen ja vielä kerran monen sivun taakse, ja niitä on sitten hankala löytää.

Ja mikäkö sitten on hyvän topicin kriteeri? Niitä ei ole vain yhtä. Pelkästään se, että topicciin vastataan hirveän paljon, ei heti tee siitä automaattisesti erinomaista. Hyvän topicin tunnusmerkkeihin kuuluu mm. nämä: Otsikko on lyhyt ja ytimekäs sekä mielenkiintoa heräätvä, laaja-alaisuus, se ttä se on aikaa kestävä, mielipiteet ja niiden runsas esittäminen, mielipteisiin kantaa ottaminen jne. Kyllähän niitä riittää.

Jos olet aikeissa tehdä (taas) uuden topicin, niin lue EHDOTTOMASTI Rosa4tehwinin Ohje Topic topiccien tekoon -niminen topic. Sitä ei todellakaan ole tehty turhaan. Siinä on erinomaiset ohjeet topicin tekoon.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat