(6de6b134-889e-4a65-853e-14503f2ccc28) - 6de6b134-889e-4a65-853e-14503f2ccc28

Vierailija

This thread contains comments for topic "6de6b134-889e-4a65-853e-14503f2ccc28" (id=6de6b134-889e-4a65-853e-14503f2ccc28) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Hyvä lehti oli joo, kun tuli jo eilen minulle (siis maanantaina. Hauskoja tarinoita! Kiitos niistä! Hyvää joulua teille kaikkille!

Vierailija

Tämän viikon akkari oli tosi hyvä. :) Ihanaa akkari tuli jo eilen! Nyt sitte ei ookkaan mitään tekemistä kun ehtisin jo lukae akkarinkin :(

Vierailija

Akulla tulisi paha mieli, kun ei ole muita ystäviä ja sukulaisia viettämässä juhlaa hänen kanssaan. Se on paljon kivempaa, kuin töllöttää yksin telkkaa ja juoda glögiä yksin. Yhdessä oleminen on todella hyvä keino pitää joulutunnelmaa- ja rauhaa. Se on sitä oikeaa perinteistä Joulun viettoa.

Vierailija

Kiva, kun Akkarikin tulee jo huomenna - vaikkasäästän sen kumminkin aatto-aamuun! :D Mukavaa kun joulu tulee, kannettii kuusikin tuossa 15minuuttia sitten sisään, ja heti asunnon valtasi iki-ihana perinteinen suomalaiskuusen tuoksu! Ja äiti on leipomassa keittiössä pipareita, voiko ihanampaa ollakkaan! Joulusta tulee ikimuistoinen! Hyvää ja iloista joulua kaikille!

Vierailija

Voi, voi. Enpä olisi voinut uskoa, että Aku Ankka-lehden laatu laskisi näin paljon vain yhden vuoden aikana. Viime vuosien alamäki on vielä loogisesti selitettävissä, mutta tänään mietin, että voisin saman tien heittää kaksi kansiollista erästä Ankka-vuosikertaa takkaan kytemään. Roope-setä-lehdissä ja taskukirjoissakin on ollut jatkuvasti huonoja kausia, mutta välissä on ollut myös yllättävän hyviä numeroita. Olen lievästi sanottuna pettynyt tämän vuoden tarinavalikoimaan ja Ankka-pokkarien/lehtien/kirjojen sisältöön, mutta odotan silti innoissani tulevaa vuotta. Mielestäni jokin harvinaisempi tarina saisi kuitenkin aloittaa vuoden kuin "Kulmikkaat munat"... "Kultajoki", vaikka äskettäin Ankalliskirjastossa julkaistiinkin, on tuhat kertaa harvinaisempi, odotetumpi ja kaivatumpi tarina.

Vierailija

Kiva ettei akkarin tuloa tarvitse odottaa keskiviikkoon vaan sen saa lukea jo tiistaina. Kuulin asiasta viime viikon keskiviikkona, eli sieltä asti jo odotellut "tiistai" akua. Meille tänään joulukuusi sisään tuodaan ja sitä sitten koko perheen voimin koristellaan. Tänä vuonna voidaan sentään viettää valkoista joulua. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toimitukselle ja Aku Ankan sivuilla kävijöille

Vierailija

Tämän viikon akkari oli minun mielestä ihan hyvä. Kansikuva on tosi hieno. Ja kaikki tarinat olivat hyviä. Ensimmäinen tarina oli tosi hyvä. Se Hessu tarina ei ollut kovinkaan hyvä. Muut tarinat olivat keskitasoa. Odotan seuraavaa vuotta innolla, ainakin kun tämän viikon taskarin sivulla 33 oli tosi ihmeellinen ja outo juttu, siis että ensi vuonna on koko vuoden jatkuva sarja. Odotan sitä innolla. Muuten, meillä syödään kinkkua ja kalkkunaa, kinkusta en tykkää yhtään.

Vierailija

Unohtunut muutama arvostelu multa, niin tässä nyt muutama :)...AA 50/2008 Ei vieläkään joulutarinoita |:(|. Lars Jensen on tosi hyvä käsikirjoittaja, mutta ensimmäinen tarina on varsin huono, ja se johtuu avaruusolioista. Tarinan hyvä puoli on kuitenkin se, että siinä on urheilua; pisteet 3/5. Toinen tarina, myös Jensenin käsikirjoittama on yllättäen huonompi kuin edellinen, vaikka piirtäjänä on Vicar. Neiti Näpsää näkyykin aika harvoin päähahmona jossakin tarinassa, ja hyvä niin, koska tämä on huono tarina. Tarinassa ei ole mitään hyvää; pisteet 2/5. BÖÖ! Olipas pelottava tämä lehden kolmas tarina, ja mielestäni ei sekään ollut hyvä, koska tarina on hieman liian sekava; pisteet 3/5. Lehden viimeinenkään tarina ei ollut kummoinen (Mikki taas hoitaa kaiken...); pisteet 3/5. AA 51/2008 Vihdoinkin joulusarjoja koko lehden täydeltä...Eipäs olekaan, vain yksi joulutarina! Ensimmäinen tarina on kohtuullisen hyvä, mutta tuntuu, että jotakin siitä puuttuu; pisteet 4/5. Toisesta tarinasta ajattelin aluksi, että se on varmaan huono, mutta tarina olikin yllättävän hyvä. Pelle joutuu tietokoneen sisään ja näkee vain ykkösiä ja nollia; pisteet 4/5. Korhosen käsikirjoittama tarina oli vähän erilainen kuin yleensä tarinat ovat, mutta ihan hyvä tämäkin oli; pisteet 3/5. Neljäs tarina. Asuupas Aku oudossa paikassa. Sander Gulien ei kuulu läheskään parhaimpiin piirtäjiin; pisteet 3/5. Lehden viimeinen tarina oli myös hieman outo, mutta loppu oli aika hauska; pisteet 4/5. Kokonaisuutena olen hieman pettynyt tähän lehteen. JOULUPARAATI Jouluparaatin kansi on hieno. Ensimmäinen tarina on hyvä, mutta ehkä vähän liian pitkä; pisteet 4/5. Toinen tarina on muuten ihan hyvä, mutta pakkoko tuota Bernadóa on joka lehteen tunkea. Lentäviä autoja, vinoja ihmisiä,...pisteet 3/5. Viimeisessä tarinassa ihmetytti se, että eikö talossa ole kuin yksi kello; pisteet 4/5. AA 52/2008 Jälleen hieno jouluinen kansi. Vihdoinkin jouluisia tarinoita lehti täynnä. Ensimmäinen tarina on todella hyvä, yksi vuoden parhaista. Kätevästi tietokoneeseen oli piirretty omena (Apple); pisteet 5/5. Vitsisarjaa en oikein ymmärtänyt kunnolla; pisteet 2/5. Kolmas tarina on hyvää jatkoa ekasta tarinasta, vaikkei aivan niin hyvä olekaan. Joulupukin parta on aika outo; pisteet 4/5. Lehden toinen vitsisarja on parenpi kuin edellinen. Hieman erilainen kuin yleensä; pisteet 3/5. Odottamaton apu -tarina oli parempi kuin aluksi ajattelinkaan. Roope lähti ihmeen nopeasti helikopterilla pois Kaino-Vienon maatilalta. Tarina olisi voinut vielä jatkuakin; pisteet 4/5. Viimeisessä yksisivuisessa Roope esittelee taas ahneuttaan; pisteet 4/5. Kokonaisuutena tämä lehti oli yksi vuoden parhaista.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat