Aku ankka -lehti

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Noniin tänne mielipiteitä aina uusimmasta akkarista. eli kun uusin on tullut niin vanhasta ei enään kommentoida,vaan aina uusimmasta.

Kommentit (8)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Uusin Aku Ankka, oli aika hyvä. Kuitenkin siinä oli hyviä tarinoita, kuten tämä johtotarina.

Annan kyseiselle tarinalle arvosanan 8+, sillä se oli sangen loistava akkari. Ylihuomenna kirjoitan tähän aiheeseen lisää.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ihan hyvä lehti, pidin siitä ekasta tarinasta eniten ja jos nyt pitää antaa arvosana niin ehkä 8½.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

(Pitkä huokaus) Miksi ihmeessä tästä samasta aiheesta täytyy tehdä lähemmäs parikymmentä topiccia? Luulisi ymmärtävän, että näitä on jo paljon. Onhan foorumikin ollut jo pitkään(Viestimäärällisesti) pystyssä ja topiccejakin on jo tuhansittain. Selvittäkää nyt ihmeessä onko aihhesta tehty jo topicceja ennen! Eihän tästä tule mitään, jos samasta aiheesta tehdään tuhat topiccia. Suosittelen myös iltalukemiston lisäystä. Lisäys on: Tehwinin "Ohjetopic topiccien tekoon". Kun olette sen lukenaat voitte jo harkita uuden, asiallisen ja ennen tekemättömän topicin tekemistä.

Vierailija

Olen samaa mieltä kuin Salwerkin.

Tästä aiheesta on kyllä näitä topicceja ihan liikaa, rajoittakaa vähän! Tämä on arviolta noin 20. kappale.

Kun olette tekemässä uutta topiccia, KYSELKÄÄ, ONKO SIITÄ JO AIHEITA! Nyt en siis kyllä tarkoita että teittien pitäisi tehdä topicceja, joissa kysytään "onks tämmöst aihet jo ollu???". Vaan kysykää sitä melkein missä tahansa jo aiemmin olemassa olevassa topicissa.

Ja sitten toinen hyvä niksi on vieläkin tuo Tehwinin Ohje-topic topiccien tekoon -topi. (Kuulostaapa hauskalta).

Topicceja tänne tulee nykyään kuin sieniä sateella, ihan samoista aiheista, vaikka sen kyseisen foorumi-osion etusivulla OLISI JO 3topiccia. Siitä samaisesta aiheesta.

Ja en jaksaisi TAAS kommentoida uusinta akkaria, olen tehnyt sen tämän ja viimeviikon aikana jo 4kertaa + blogikommentti!

Vierailija

Hyvä, jouluinen akkari oli. Johtosarjasta pidin eniten. Arvosana semmoinen 8½. Maltan tuskin odottaa ensi keskiviikkoa!

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Hei ! Katoo mitä Akulainen, enpä oo nähny sua pitkään aikaan, missäs oot ollu ku en oo kuulu susta vähään(pitkään) aikaan. Ajotko jäädä tänne että kirjotat tänne taas jatkuvasti?(sori ku tää ei kuulu tähän aiheeseen mutta oli ihan pakko kirjottaa tää viesti).

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Katsoin jonkin verran että löytyykö tälläistä topiccia ja en löytäny, vaikka uskoin että olisi ollut,en löytänyt,sillä eihän niitä kaikkia topic sivuja jaksa tarkistaa. Olisi helpompi kun olisi jonkin sortin topic -hakukone.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat