Televisio ja ohjelmat

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Tää on siis tv-topic, joten täällä saa puhua kaikkea kaiken maailman Selviytyjistä ja Salatuista elämistä. Jos et vaikka tiedä milloin salkkarit tulee, niin tule tänne kertomaan ongelmasi. Sitä varten ei tarvi tehrä uutta topikkia.

Eli kaikenlainen teeveestä jutustelu tänne. Dankke shöön, vai miten se nyt kirjoitettiinkaan. : D

Ankkarock

Millaisista ohjelmista pidät?
Tietovisa
Tietovisa
35.7%
Dokumentit
Dokumentit
21.4%
Toiminta
Toiminta
14.2%
Sketsi
Sketsi
14.2%
Lasten/koko perheen ohjelmat
Lasten/koko perheen ohjelmat
7.1%
Saippuadraama
Saippuadraama
7.1%
Tilannekomedia
Tilannekomedia
0%
Tositv
Tositv
0%
Talk show
Talk show
0%
Ääniä yhteensä: 14

Sivut

Kommentit (814)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nostanpas tämän TV-topicin taas pinnalle (löyty sivulta 45 vasta). Erityisenä syynä siihen on se, että kun rupesin etsimään tätä topiccia niin Pulinoissa "pyöri" jo etusivulla ainakin kaksi tv-aiheista topiccia. Eli muistuttaisin, että tänne ___KAIKKI___ tv-aiheinen keskustelu, niin ei hajaannu lukuisiin eri pikku topicceihin.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Mie en kuollut nauruun.. (Hankalaa, miulhan ei ole tunteita..tai sydäntä, en tiedä, ehk olenkin kuollut..hmph..)

Eilen katsoin.. ööh mikä-olikaan neloselta^^

Vierailija

Lainaus:
Donald-91 kirjoitti:

Mikä teidän mielestänne on paras tv-sarja?

Erittäin helppoa: Frendit ja Simpsonit. Simpsonit nyt tietenkin jo siitä syystä, että parempaa ja onnistuneempaa parodiontia amerikkalaisesta elämäntavasta ja kulttuurista ei tähän päivään tultaessa ole telkkarin ruudusta ilmestynyt. Naurujen lisäksi saa kelpo oppi(puolen)tunnin riemukkaasta "no annetaan Jumalan hoitaa" -asenteesta, jota moni rivikansalainen pitää ihan relevanttina. Toki Simpsoneita katsoessa tulee ymmärtää, mikä on viety ylilyönnin puolelle ja mikä on lähempänä totuutta. Eniten sarjasta saavat varmasti irti he, jotka ovat jo ennakkoon tutustuneet jenkkikulttuuriin ja ovat jossain määrin perillä kuuluisista täkäläisistä tapahtumista yms.

Frendit. Paperilla aika lailla surkeaa; kuuden kaveruksen kanssakäymiset, sisältäen ihmissuhteita, nauruja, yhdessäoloa. Vuonna 2009 tämä ei kuulosta enää yhtään miltään, pitäen vielä mielessä, että rooleihin palkattaisiin luultavasti ryhmä näitä poppari/näyttelijä/malli/ketäkiinnostaa- Miley Cyruksia, joille ei näyttelijänlahjoja nyt vain valitettavasti ole suotu. Accept it ;p. Mutta silloin, kun casting directoriksi on valittu joku joka todella tietää mitä tekee, on lopputuloksena briljanttiudessa vain Frendien kanssa kilpaileva sarja.

--

8D?

Vierailija

no oli eläinten pelstustiimi mutta se lakkautettiin;(

nyt on kaikki nämä csit ja hurja remonttikin on hyvä ja tietenkin kaikki disney piirretyt!

Vierailija

No niitä on melko monia kuten Simpsonit tietysti ensimmäisenä ja muita on Pako,Kyle XY,Duudsonit,Amerikan Gladiaattorit ja Huippumalli haussa. Useimmat jäävät tauolle näistä tai ovat jo jääneet voiko kellään olla huonompaa tuuria ku mulla? :D

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Katsoitteko eilen Lassieta, alkoi.. ööh seitsemän jälkeen kanava oli tv2. Se oli aivan ihana elokuva.. Se Skotlannista porhalsi menemään se raasu ja sitten sai vielä pentujakin.. Ihana... kuka katsoo Joulupukin kuumaa linjaa jouluaattona ;) Minä en, mutta ennen olen katsonut, nyt ei jaksa kun äiti tulee käymään kotona.. sitten.. mikä on lempi TV-ohjelmanne? Minulla se ehdottomasti on Salatut Elämät tai Kauniit ja Rohkeat ;) Saippuaoopperat ja draamat on kivoja.. Myös kaiken maailman dokumentit (kuten muutama vuos sitten ykköseltä se musta surma juttu..) on kiinnostavia, myös Totuuden hetki, Ruma Betty ja Täydelliset naiset on aktiivisessa katselussani.. tuossa oli hieman juttua TV-ohjelmista.. ;)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nostan tämän nyt pinnalle, koska tuossa etusivulla äskön ainakin oli erillinen Lost-topic. Eli jokaisesta tv-ohjelmasta tai elokuvasta EI tarvitse tehdä omaa topiccia, vaan niitä kaikkia varten on tämä topic olemassa. Erikseen tehdyt "Kuka katsoo Simpsoneita????????" -topicit vain täyttävät turhaan tämän keskustelu osion. Onhan siitä jo Wonderlust ja Rosa4tehwinkin saarnanneet paljon.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

En katsonut Lassieta, kun en edes tiennyt, että se tuli TV2:koselta.

Sai siis pentuja. Seelvä.. ööh :(

En katso Joulupukin kuumaalinjaa. Jos olisi ankka juontamassa niin sitten ehkä.. :D

Salatut Elämät ovat varsin hyvä sarja, mutta ei paras. Parhaimpia ovat olleet muunmuassa: Huuma, Pako, Totuuden Hetki, Pelkokerroin, Idols, Selviytyjät, 24, jne..

Kauniit ja rohkeat? Kääk! Imelää sarjaa. Äiti ja mummo katsoo aina..

Muut ovatkin sitten niitä... kääk! sarjoja piatsi TH.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Joo, unohdin Selviytyjät.. ja sitten, Lällää, meidänpä äiti ois päässy siihen.. yhteen ton tapaseen ohjelmaan^^

Kauniit ja Notkeathan ovat juuri paras sarja!

Juu, sitten siellä oli se söpö kääpiö siellä Lassiessa<33

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mietin tässä juuri, että mitähän hyviä ohjelmia tai elokuvia nyt jouluna olisi joulun kunniaksi, ja niitä vinkkejähän voi varmaan täällä jakaa? Mutta tuli mieleen sitten, että monetkin hyvät joulu-ohjelmat ja -elokuvat lienevät nykyisin näkyvissä paljolti MTV3:n "kanavapaketin" puolella. Vai olenko miten paljon väärässä oletukseni suhteen? Ainakin jääkiekon nuorten MM-kisatkin ovat siirtyneet MTV3 MAX kanavalle...!

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

10.55 tulee Madacasgar jouluaattona kolmoselta^^ Tarpeellinen tieto. Ja Nalle Puh ja Möhköfantti samaisena päivä klo 9.55, ja klo 8.00 Titi-Nalle Kimpsut ja Kampsut kolmoselta, katso noita jouluaattona Donald-91 ;)

Joulupäivänä kolmoselta 9.00 tulee Titi-Nalle ja Ullakon aarre, 11.20 samaiselta kanavalta Hain tarina, 13.10 Star Wars Episodi III - Sithin kosto ja 19.10 Bridget Jones - elämäni sinkkuna, siinä kolmoselta joulupäivänä ;)

Neloselta tulee ainakin Liisa Ihmemaassa klo 9.30 ja Stuart Little 10.50 Joulupäivänä siis.

Siinä olikin varmaan sellaiset mitä sinä mieluiten katsot ;) Tämä oli tarkoitettu, kaikki tämä vaivani Donald-91: lle.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat