Kysykää topiceista

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Noniin, katsotaan jos tämä hillitsisi turhien topiccien vyöryä.

Eli tässä topicissa siis kysytään onko jo tälläisestä aiheesta ollut topiccia. Ja sitten joku/jotkut vastaa siihen oman tietämyksensä mukaan. JOS EI TIEDÄ, SILLOIN TÄHÄN EI VASTATA!

Elikkä siis jos joku käyttäjä tulee kysymään vaikka että: "Onko ollut tälläistä topiccia, missä arvostellaan edellisen kirjoittajan prof. kuvaa? Että kannattaako siitä tehdä uusi topic?"

Sitten toinen käyttäjä tulee ja vastaa: "Tuosta aiheesta on jo ollut montain topiccia. Älä tee siitä uutta."

En nyt tiedä onko tämä aihe ihan järkevä, mutta katsotaan nyt miten käy. Pahoittelen sekavaa aloitusta, ja kirjoitusvirheitä.

Kommentit (6)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Sami-96 kirjoitti:Topic ollut kasassa JO 3tuntia ja ei ole tullut yhtään viestiä?

Ei ole viestejä, mutta topicceja on. Ihmiset eivät siis ole vieä oppineet käyttämään tätä. Muutama uusista on ollut jopa turha. Mihin foorumi on menossa, kun turhia topicceja tulee kokoajan? Onneksi turhein topiccien pykääminen on vähenemään päin, joka on äärimmäisen hyvä juttu.

Vierailija

Topic ollut kasassa JO 3tuntia ja ei ole tullut yhtään viestiä?

No mutta täsmennän vielä ohjeita. Jos joku kysyy vaikkapa että: "tekisinkö topicin nokkahuilun soitosta", hänelle pitää vastata vaikkapa: "Älä tee, sen voit pistää yhtähyvin Musiikki-topicciin. Eli jos joku on tekemässä topiccia jonkun aihealueen alaryhmään, liitetään se yleiseen topicciin, mihin se nyt käy.

Meinaan siis sitä, että jokaisesta alaryhmästä tehtäisi omaan topicciin, vaan se laitettaisiin sen koko aihealueen kattavaan topicciin. Taas se Musiikki-topicci esimerkkinä. Sinne kuuluu soittimien soittaminen, soitinten historia, laulaminen yms.

Tosiaan kyllä yllätyin kun huomasin että kukaan ei ole miulle tullut valittamaan tämän topicin turhuudesta. Pahoittelen kirjoitusvirheitä.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

ama5 kirjoitti:Turhaaaaaaaaaaaa!!!! Taas tämmösiä!

Miten sen nyt ottaa. Vaikka tämä viekin tilaa peräti yhden topicin verran, on tämä äärimmäisen hyödyllinen. Tämä toivottavasti karsiin turhien topiccien määrää, joten en menisi tätä turhaksi haukkumaan. Miten niin taas? Tämä on ensimmäinen tällainen.

Vierailija

Ama5, ihan vain tiedoksi, TÄMÄ ON ENSIMMÄINEN TOPIC TÄLLÄ AIHEELLA!

Voi olla että tämän ideaa ei ole tajuttu, joten laitanpa esimerkin:

esimerkkikäyttäjä1 kirjoitti: Kannattaisko mun tehä topic tähtikuvioista?

Esimerkkikäyttäjä2 sanoo:Ei, sillä se on vain alalaji tähtitieteeseen. Tee mieluummin tähtitiede aiheien topic, se kattaa enemmän asioita, niin ei tule liikaa topicceja.

Kai tuo oli tarpeeksi selvä?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat