Mikä kaikkein paras hahmo?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niitä on niin monia ,mutta mikä on paras?

Kommentit (9)

Vierailija

Mikkis kirjoitti:Näitä keskusteluja on liikaa. Paras hahmo on Mikki Hiiri.

Moneenkohan tälläiseen keskusteluun olen tänäänkin vastannut... Mikki on paras minunkun mielestä. Näitä on jo aivan liiiiikaaaaa.

Vierailija

Mielestäni paras hahmo on Taikaviitta (eli Aku), koska Tarinat, joissa hän esiintyy ovat yleensä erittäin hyviä, varsinkin vanhemmat tarinat. Uudemmat tarinat, joissa taikaviitta esim. ponnistelee jonkun Iineksen naisyhdistyksen juhlissa ovat yleensä todella huonoja.

Edited by: miah on Dec 25, 2008 5:36 PM

Vierailija

Että paras hahmo? Vaikea kysymys, sillä niitä on monia. Aku Ankka, Roope Ankka ja ankanpojat ovat yleisimmät henkilöt. Eihän toki saa unohtaa Iinesta ja hänen holhokkejaan (Leenu, Liinu ja Tiinu).

Karhukoplastakin pidän hieman, mutta vain tietyissä tarinoissa, kuten kaikista muistakin hahmoista. Eli on joitain tarinoita, joissa esim. Aku ei minun mielestäni ole hyvä.

Kaikkia hahmoja on aika vaikea verrata, sillä ne kaikki ovat erilaisia. Pidän myös Touhon ja myös Hessunkin höpsyydestä. Jos pitää hauskoista tarinoista, valitsee ne.

Ei suinkaan pidä unohtaa Ankkalinnan supersankaria, Taikaviittaa. Taikaviitan tarinoissa on jännistystä; taistelua vaikka minkälaisia roistoja vastaan Ankkalinnan mutkikkaisilla teillä.

Mikistä en juurikaan pidä; minusta hän on niin hyvä kaikessa ja hänen tarianat ovat tylsiä. Meneehän sekin joskus sivuhenkilönä joissain tarinoissa.

Pidän Akusta ja Tupusta, Hupusta ja Lupusta tasan saman verran. Ankanpojilla on omat harrastuksensa; sudenpennut ja Akulla on omat harrastuksesa; syöminen ja nukkuminen.

Pidän Akusta myös siksi, koska hän yrittää vaikka minkälaisia töitä, joita hän ei kuitenkaan saa.

Valitsen Aku Ankka.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat