Joulu tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Okei aikomus on tehdä joulutarina! Ensimmäinen käyttäjä Aloittaa kirjoittamalla tarinan pätkän ja seuraava käyttäjä jatkaa. Tarinan täytyy liittyä jotenkin akkariin ja joulun aikaan!

Sivut

Kommentit (25)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hei herätys nyt: Mitä järkeä tällaisissä tarina-topiceissa loppujen lopuksi on? Ensinnäkin viesteistä tulee väkisin liian lyhyviä ja oikeastaan vähämerkityksellisiä. Siinä kaksi kriteeriä tueksi väitteelleni, että tämä on hieman turha topic. Wondy ja Tehwin osannee ottaa varmasti paremmin kantaa tähän asiaan.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Mitä väliä sillä on ovatko viestit järkeviä vai eivät, pääasia on että kaikilla on hauskaa. Mikseivät viestit voisi olla myös lyhyitä?

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

JooPet kirjoitti:Mitä väliä sillä on ovatko viestit järkeviä vai eivät, pääasia on että kaikilla on hauskaa. Mikseivät viestit voisi olla myös lyhyitä?

Siis voi hyvänen aika!! Et voi olla tosissasi Jopet? Kai tuo oli joku huono vitsi, että viestien järkevyydellä ei ole muka mitään väliä? Tottakai niiden järkevyydellä on väliä, ja sillä on kuule Jopet paljonkin merkitystä. Ei tänne mitään roskapostia tarvitse kirjoitella!! Ihan tosi. Kyllä sitä hauskaa voi olla ilman turhia viestejäkin. Rakentavaa keskustelua ei kehitetä millään turhilla tai yhden sanan viesteillä. Kuvittele nyt vaikka että lähettäisit kirjeen jossa olisi vain yksi sana. Joo... olisipa taas aika fiksua ja filmaattista. Eli EI yhden sanan eikä muutenkaan turhia viestejä, niin pidetään näiden sivujen taso parempana.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Donald-91, kai nyt välillä saa tehdä tarinoitakin, täällä on pienempiäkin ihmisiä kuin sinä ja haluavat tehdä tarinoita. En itsekään pidä paljon tarinoista, mutta eihän yksi tarina haittaa, ja tämä on muuten pulinoissa joissa ei viestimäärä nouse turhan lyhyiden viestien takia. Välillä tuo valittaminen alkaa ärsyttää, vaikka ihan aiheestakin valitetaan, mutta joka aiheessa on melkein valitus.

Vierailija

juoksivat olohuoneeseen ja eivät olleet oskoa silmiään kun näkivät joulupukin ilmielävänä.He sanoivat joulupukille...

Vierailija

Nuno kirjoitti:Donald-91, kai nyt välillä saa tehdä tarinoitakin, täällä on pienempiäkin ihmisiä kuin sinä ja haluavat tehdä tarinoita. En itsekään pidä paljon tarinoista, mutta eihän yksi tarina haittaa, ja tämä on muuten pulinoissa joissa ei viestimäärä nouse turhan lyhyiden viestien takia. Välillä tuo valittaminen alkaa ärsyttää, vaikka ihan aiheestakin valitetaan, mutta joka aiheessa on melkein valitus.

Mutta kun niitä on tehty jo aivan hirveästi aikaisemmin. Joten tämän kertainen tarina-topic ei mitenkään ole ensimmäinen. Ja kun niitä on tehty jo aijemmin ja niitä on liikaa, niin tämä on turha topic sinänsä. Tuskimpa Wondy ja Tehwinkään ikinä turhaan mistään valittavat. Mielestäni heidän ns. valitukset eivät yleensä edes oikeastaan ole mitään varsinaista valittamista, vaan he puhuvat asiaa. Ja Donald-91:hän puhuu aivan siitä samasta asiasta kuin Wonderlust ja Rosa4tehwinkin. Ei ehkä yhtä perusteellisesti, mutta sama asia ja samat tarkoitusperät kuin heilläkin. Jos haluaa kirjoitella tarinoita, niin niitä löytyy tuolta aikaisemmilta sivuilta.

HYVÄÄ JOULUA!! :)

Vierailija

joten ei kannata mennä sinne. Aku, pojat ja joulupukki lähtivät poroilla matkaan ja, kun ne olivat päässeet korvatunturille niin...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat