Miten vietätte joulua?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kysymys on otsikossa. Meillä koristellaan aatonaattona kuusi, ja joulukoristeita laitetaan. Aattona syödään kotona jouluruoka, ja illalla menään pihalle ja sit tullaan sisälle ja avataan lahjat. Tänävuonna me mennään joulupäivänä mumma luo jouluaterialle ja avataan sillon vasta lahjat (siis ne mitkä mumma ja ne antaa) Mumman luona on serkut, tädit, perhe, mumma, ja ehkä koiria kaksi.

Kommentit (6)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tänään laitettiin kuusi ja koristeltiin se. Äsken käytiin viemässä sukulaisille suklaata yms. Huomenna Klo.12 pitäisi tulla isän isä puurolle ja illalla sitten äidin vanhemmat jouluaterialle. Sitten onkin aika avata lahjat ja ilta sujuu siinä sitten niitä kokeilessa.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Me laitettiin toissapäivänä kuusi. Sitten meille tulee jouluaattona mummo ja eno jouluaterialle. Yleensä nekin tuo säkkitolkulla lahjoja. Sitten avataan lahjat ja kokeilen niitä. Jee... Huomenna on jouluaatto!

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

SINÄ olet jo tehnyt yhden tällaisen, ja tämä on jo AINAKIN 20. tällainen keskustelu. PIENTÄ RAJAA. Siis. EI YHDESTÄ ASIASTA TARVITSE MONTA TOPICIA!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat