mitä mieltä olette riitasta ja roopesta??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

riitta ja roope olisivat tosi hyvä pari.mutta roope on parantumaton saituri ja ärsyttävä sellainen.eikö roope voisi muuttua hiukan kiltemmäksi??mitä mieltä muut olette?

Kommentit (4)

Vierailija

Mieluummin Roope ja Kultu Kimallus. Riitta on ärsis hanhi. Toisekseen ei tulisi mitään jos Roope sulais Riitan eessä, menis hohto.

Vierailija

Minusta Roopen PITÄÄ olla saita ja ärsyttävä ym. Jos Roope muuttuisi yhtäkkiä kiltiksi ja anteliaaksi, maailma olisi lopuillaan. Se veisi tarinoista KAIKEN jännityksen. On hauskaa joskus seurailla, miten Riitta yrittää saada Roopea itselleen.

Muutenkin, jos Roope-setä ryhtyisi anteliaaksi, niin koko kaupunki olisi kohta kerjäämässä Roopelta rahaa. Tällöin Roopelle ei jäisi MITÄÄN ja Ankkalinna ei saisi häneltä veroja niin paljon. Ankkalinnahan elää Roopen veroilla (katso taskari 338 Oma maa mansikka, ensimmäinen tarina).

Tällöin Ankkalinna saisi kuoloniskun. Riittaa tosin nykyään näkyy harvoin tarinoissa. En ole nähnyt Aku Ankka-lehdessä yhtään viimeiseen vuoteen (muistaakseni). Pelkissä taskukirjoissa ja muissa lehtilöissä.

Roopen liiketoimetkin todella huonosti, jos hän vain flirttailisi (seurustelisi) Riitan kanssa.

Minusta näin on hyvä ja toivottavasti ei muutukaan.

Vierailija

adz kirjoitti:Mieluummin Roope ja Kultu Kimallus. Riitta on ärsis hanhi. Toisekseen ei tulisi mitään jos Roope sulais Riitan eessä, menis hohto.

niinpä roope ja kultu olis parempi. :) Ja roopen pitääkin olla ärsyttävä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat