kuka paras aku ankka tai mikki hiiri

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

muun mielestä aku paras

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Ööööh... Eikös tämä topic kuuluisi hahmoihin? No asiaan. Sulla on pari kirjoitus virhettä,mutta Aku on parempi.

Vierailija

Onko ajatus mennyt otsikkoa kirjoittaessa sekaisin? Otsikko pitää miettiä aina tarkasti. Että mitenkä se houkuttelisi mahdollisimman paljon väkeä tähän topicciin kirjoittamaan, ja mikä tärkeintä, että otsikko vastaa sisältöä.

Aloitusviestiin pitää aina laittaa täydennyt otsikoksi, että siitä saa selville kaikki topicciin tarvittavat lisätiedot. Siis mitkään "otsikko kertoo kaiken"-aloitusviestit eivät ole hyväksyttäviä.

Ja muutenkin, pitää aina katsoa, että on lähettämässä topiccia oikeaan aihealueeseen. Ja Vs.-topicit kuuluu siihen yleiseen Vs.-topiicciin. Siellä on selitys miten sinne tehdää. Kannattaa aina kysellä vaikkapa Kyselyt ja visailut-osiossa olevassa topic-kysely-topicissa, onko siitä ollut aiheita, ja että mihin se kannattaa tehdä. Ne selventää foorumia roimasti.

Sami-96

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Salwer1st/ kirjoitti:Aku on huomattavasti parempi hahmo.

Niin munkin mielestä. Aku on välillä aika varovainen, kun taas Mikki säntää ihan tuosta vaan johonkin seikkailuun. Mutta Akussa on välillä parasta ne hänen huonot ominaisuutensa, ja vasta naurattavatkin. :D

Vierailija

mustakin toi otsikko heittää jokseenkin tonne vähän mihin sattuu...

mutta eipäs jäädä siihen. vastaan kuitenkin että miten kukaan todellinen aku ankka fani voi verrata niitä kahta molemmat on suuri osa tätä sarjakuvaa en ite ainakaan voi verrata niitä kahta mutta jos on vastaamiseen pakko niin vastaan kuitenki Aku sillä se on todellakin humoristisempi mutta mikin seikkaiulutkin on todella hyviä ja jänniä. toivottavasti teksti ei loukkaa ketään. mutta sanoinpahan suoraan. :D

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Sulla on pari pikku kirjotus virhettä tossa otsikossa sekä sun viestissä. Kyllä se Aku on parempi hahmo ku Mikki.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Aku tietenkin.:)Meillä oli koulussa gallup-kysely siitä, kumpi noista on parempi, ja Aku johtaa 87 prosentilla.:)

Vierailija

Mun mielestä Aku Ankka on parempi henkilö. Mikin tarinoita lukiessani tylsistyn helposti. Akun tarinat ovat usein hauskoja ja kivoja.

Vierailija

Mikki Hiiri on parempi ja plussana kaikkein paras hahmo. Akusta en pidä koska Aku käyttää Tupua, Hupua ja Lupua hyväkseen laittamalla heidät tekemään kotityöt, Aku on niin tyhmä ja joskus aikamoinen pelkuri.

Vierailija

Otsikkoa olisi voinut vähän miettiä... Näitä keskusteluja on jo vaikka kuinka monta.

No, vastaan kuitenkin: Pidän enemmän Akusta. Suomessa pidetään enemmän Akusta kuin Mikistä,suurimmassa osassa muuta mailmaa pidetään enemmän Mikistä.(Ainakin tutkimusten mukaan.)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat