Huonoin autonmerkki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluaisin tietää.

Kommentit (10)

Vierailija

arttu49 kirjoitti:turha topic taas kerran etkö järkevää saa aikaseksi paras auto,huonoin auto,oon huonoi käyttäjä.

anteeks tupla postaus siis oon huonoin käyttäjä

Vierailija

Hei järki käteen nyt! Tämmöset topiccit on turhia! Äsken teit topiccin paras autonmerkki ja sitten tämän. Nämä ovat turhia!Ei jokaisesta tarvitse tehdä topiccia! :@ Tämä foorumi-parkahan täytyy täysin turhista keskusteluista. Joten älä enää sinä tätä täytä enää turhilla keskusteluilla

Vierailija

No nii. Nyt oli viimenen pisara! Voisit hieman ajatella, kun teet topicii ''Huonoin automerkki'' Ja sit viela alotusviestiks ''Haluaisin tietää'' No etkö sinä itse voi miettiä sitä? Siis *Murr* Jos tällasii topei teet. Nii etkö asiaa vois harkita ja tehä vaik Keskusetelun autoista, etkä yksittäisiä keskusteluja ''Huonoin auto'' ''paras auto'' Siiis ensikerralla MIETI......;)

Vierailija

Huh, luulin jo että täällä on koko joukko Ladaa pilkkaamassa... Murr... : )

MUTTA, siis min IHAN ENSIMMÄISENÄ, kun tämä uusi foorumi-osio aukesi, tein "autot, mopot ja muut moottorilla toimivat härvelit"-topicin, kysy tuota siellä. Taas tässä on yksi topic turhien listaan lisättävänä... :^/

En ole Pulinoissa aikoihin käynyt, mutta nyt aion katsella vähän onko tilanne täällä muuttunut yhtään. Tältä näkymin täällä menee aina vain huonommin.

Vierailija

Tämä on kyllä melko turha topicci. Ei enää näitä.

Sitten vähän muuta asiaa:

Mielestäni pulinat-osion taso ei ole niin huono, mitä useimmat käyttäjät väittävät. On niitäkin sivustoja, joiden keskustelutaso on ihan alamaissa (jos niillä minkäänlaista tasoa on). Miettikääpä sitten vaikka joitakin chatteja, chateissa kukaan ei kirjoita kunnolla, oikeinkirjoitus puuttuu, tulee paljon kirjoitusvirheitä ym. (no tietenkään näitä sivuja ei mihinkään chattiin kannata verrata).

Useimmilla kokeneilla käyttäjillä on täällä kirjoitelutaidot hallussa. Mutta älkää menkö haukkumaan kokemattomia ja uusia sivun käyttäjiä. Olisiko omasta mielestäsi mukavaa, että sinua haukuttaisiin (tai keskusteluasi) heti kun olet ensimmäisen topiccisi laittanut tänne? HÄH?

En oikein usko, että pulinat-osion taso mitenkään kovin paljoa tästä paranee, joten luultavasti teidän muiden ankistien on vain totuttava siihen, miten asiat ovat.

Käykääpä katsomassa suomi24 keskustelu-sivua. Mielestäni niissä on jo aika hyvä taso. Sinne on laitettu kymmeniä eri osioita, (kuten autot, nuoret, urheilu ym.) mihin voi kirjoitella mitä tahansa asiallista, ja kyseiseen aiheeseen (vai sanoisiko teemaan) liittyvää, eikä edes tarvitse olla rekisteröityä nimimerkkiä! :D :D

Taas tuli selitettyä kaikenlaista.

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Voi kiesus nyt taas teidän kanssa, ja vielä näin vanha, suppea, järjetön, täysin turha ja offia sekä perustelemattomia fanipoikien/tyttöjen viestejä täynnä.

Relan autotopici on näitä varten, Samin alkuperäinen kun hukkui jo iäisyys sitten. Opelista ja Fordistakaan ei parane tehdä johtopäätöksiä jonkin ojasta huutelevan ukon mielipiteiden perusteella, ottakaa hyvänen aika selvää asioista ennen kuin mitään provosoivaa one-lineriä pommitatte. (Opel-friikki sanoi tämän)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat