(c4df14d5-39b8-407b-a8ce-c9b19816fdc0) - c4df14d5-39b8-407b-a8ce-c9b19816fdc0

Vierailija

This thread contains comments for topic "c4df14d5-39b8-407b-a8ce-c9b19816fdc0" (id=c4df14d5-39b8-407b-a8ce-c9b19816fdc0) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

En arvannut vihjeiden perusteella sillä luin sen Aku Ankan jo... oliko se nyt eilen. Mutta en olisi muutenkaan arvannut, en tarkoita tietenkään sitä että vihjeet olivat huonot, vaan sitä etten ollut tuota tarinaa aiemmin.

Vierailija

Kiintoisaa... hyvin kiintoisalta kuulostaa :D Innolla odotetaan. olisi sen jälkeen varmasti tuo Rosan jatko-osakin kiva lukaista..

Vierailija

Ankkaroc!!! Hoi! Lueppa Topparin teksti hieman tarkemmin. Ei siinä kyllä viitata sanallakaan siihen suuntaan, että lehti sisältäisi Don Rosaa. Elina vain kertoo vinkkinä, että Don on tehnyt tälle akkarissa julkaistavalle tarinalle jatko-osan ja, että se on julkaistu noissa artikkelissa mainituissa neljässä numerossa. Niin ja olet ihan oikeassa siinä, että jos "Kulmikkaat munat"(32s.), "Andien kutsu"(28s.) ja vieläpä tuo Vicarin sarja(mahd. 12s.) julkaistaisiin samassa numerossa, pitäisi sivuja olla vielä roimasti enemmän. Jo pelkästään Barksin ja Rosan sarjat veisivät yhteensä 60-sivua sivutilaa, puhumatakaan vielä Vicarin sarjasta. Mutta tästäpä saatiinkin hyvä idea toimitukselle toteutettavaksi. Julkaiskaapa joskus teema-lehti, jossa olisi jokin Barksin tarina, mihin Rosa on tehnyt jatko-osan. Ja julkaiskaa se jatko-osa samassa lehdessä, heti Barksin sarjan perään. Esimerkinä voisi olla vaikkapa tarinat "Vaarallinen keksintö" ja "Kutistuva kitupiikki". Ne mahtuisivat hyvin 52-sivuiseen lehteen parin sivun artikkelin ja lyhyen suomessa julkaisemattoman vitsisarjan kera. :-)

Vierailija

Kulmikkaat munat -tarinaa en olekaan koskaan lukenut, mutta haluaisin lukea ja nyt vihdoin ja viimein voin lukea sen. Tajusin heti mistä tarinasta on kyse, kun kuulin siitä.

Vierailija

Ihan ankkarockille ja parille muulle tiedoksi, mitään Don Rosan tarinaa ei ole tähän lehteen tulossa. Kulmikkaiden munien lisäksi saattaa ihan hyvin tulla jokin Vicarin tarina, mutta mitään Rosaa sinne ei kyllä saada millään mahtumaan.

Vierailija

Jippii! Kulmikkaat munat! Tulihan se sieltä sitten! Eikä haittaa pätkääkään, vaikka olen sen jo lukenut. Sen verran mahtava sarja. Toivottavasti koko ensi vuoden voin aloittaa kommentit sanalla "Jippii!". Tänä vuonna tämä taisi olla toinen tai kolmas kerta...

Vierailija

Heh, kun nyt tuon Don Rosa jutun kerroit, tiedän mistä sarjasta on kyse. Ja se onkin hyvä tarina! Huomenna onkin sitten viimeinen päivä tätä vuotta. Ja mennään oikein Helsinkiin ilotulituksia katsomaan! Ja mukavaa kun tulee tuplanumero akkarista! Ne on parhaita! Hyvää uuttavuotta kaikille!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat