Jos saisitte kehitellä uuden hahmon ankkalinnaan, millainen se olisi ja mikä sen nimeksi tulisi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä on aika vaikea.......:D

Jaaha, Akulle uusi mukava naapuri, nimeltään Mansikka:)

Kommentit (8)

Vierailija

vilmuska kirjoitti:Touhomainen Kouho Ankka, Touhon serkun tyttären poika. Hänellä ei olisi hiuksia, ja hänellä olisi pil*****nen ''pelle knalli'' josta riippuisi kukka. Puku hänellä olisi keltainen takki, jonka alla olisi vihreä punainen raitapaita. Ja siniset housut. Hän olisi sirkuksessa töissä.

Jos Touholla olisi serkun tyttären poika, Akulla tai Hannulla pitäisi olla tytär ja silläkin poika. Itse ajattelen Topi Markus Ankka -nimistä Akun kaukaista sukulaista. Hän olisi poliisi ja vapaa-ajallaan matkustaa ympäri maailmaa. Tavalliset vaatteet olisivat vihreä stetson (länkkärihattu), skottiruutuinen (vihreitä ruudunkehyksiä punaisella pohjalla) kiltti, vyötäröllä skotti-vyötärölaukku (sisällä espanjalainen viuhka ja maatuska), jalassa hollantilaiset puukengät, kenialainen kaulakoru ja kanadalainen villapaita. Hän ajaa keltaisella Volkswagen kuplalla ja lempiruoka on shushi. Hänellä on myös lemmikkinä Ismo- niminen iguaani Amatsonilta. Sellainen Topi Markus Ankka olisi.

Vierailija

Tästä aiheesta on kyllä ollut topicceja jo ihan riittämiin. Miksi näitä pitää vain tehdä lisää ja lisää...

Minun hahmo ideani löytää jostain niistä aikaisemmista topiceista, joissa on sama aihe.

Vierailija

Hmmm... Vaikeaa... -.-"

Juups Aku kaveri Tumpelo Nimeteön hänellä olisi siniset housut. Vihreä paita ja lippalakki musta vyö karatessa. [käyn judoa] Ja keltainen judossa ehkäpä tommoinen olisi kiva

Vierailija

en tiedä.Onko Taavilla veljenpoikaa? en oikein muista mutta hänelle sopisi sellainen näsäviisas pikkuinen ankka nimeltään Kalle.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Niin juuri. Näitä on jo tarpeeksi.

No, vastaan silti.

Akun isän, isän, isän siskon pojan tyttö. Rauhaa rakastava hippi, joka asuu Hanhivaarassa. Pitkä tukka olkapäihin asti, pukeutuu punaisiin vaatteisiin.

Vierailija

Touhomainen Kouho Ankka, Touhon serkun tyttären poika. Hänellä ei olisi hiuksia, ja hänellä olisi pilkullinen ''pelle knalli'' josta riippuisi kukka. Puku hänellä olisi keltainen takki, jonka alla olisi vihreä punainen raitapaita. Ja siniset housut. Hän olisi sirkuksessa töissä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat