jokin puuttuu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä uutta haluaisitte aku ankan nettisivuille tai mitä täältä puuttuu. Sori jos näit on enemmänki mut haluun kysyy:)??

Kommentit (10)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, todellakaan, tämä ei ole ensimmäinen tällainen keskustelu. Ja aikalailla hassua (niin...), että teet vielä topicin, jossa kysyt, "mitä haluaisitte/ ette halua", ja juuri tätä minä EN halua. Näitä on jo todella paljon, eikä näistä ole enään mitään hyötyä.

muumipikko kirjoitti:Vastaan samalla tavalla kuin SAMI96 siis sinne päin...

No, mikäs tuo vastaus sitten oli? Kenelle on hyötyä viestistä, missä vain sanot "Olen samaa mieltä". Yhtä hyvin olisit voinut jättää viestisi kirjoittamatta, ja näin ollen et olisi kasvattanut spämmiviestimäärääsi. Juuri tuota haluaisin tänne sivuille.

Olisi hyvä, jos profiilikuvan saisi ladata omala koneelta, eikä tarvitsisi käyttää näitä rajoitettuja kuvamahdollisuuksia. Voisi olla vaikka niin, että jos vain kuva on asiallinen (mielellään ankkamainen), niin sellaisen voisi omaksi profiilikuvakseen laittaa. Sitten olisi hyvä, että olisi todellakin viestin esikatselu- ja muokkaus-toiminnot. On todella turhauttavaa, kun on tarkistanut viestin, ja painanut "Lähetä"-nappia, ja sitten kuitenkin vielä näkee jonkun typon viestissä. Ja ei voi enää muokata sitä. Todella turhauttavaa. Samaan juttuun totta kai myös alleviivaus ja lihavointi, myös kursivointi auttaisi todella paljon joidenkin asioiden/nimien selittämisessä. Todella monella muulla foorumilla (kaikilla) on nämä ominaisuudet. Joillakin on myös joitain "liikettä"-juttuja, ja muitakin. Nuo nyt ovat turhia, mutta valinnanvaraa kyllä olisi. Sitten, sellainen jonkunlainen juttu, että jos lähettää liian lyhyen viestin, vaikka yksisanaisen, tai vaikka yksilauseisen, niin tulisi heti "Viestin lähetys epäonnistui". Täällä sille olisi kyllä tarvetta, sillä niin paljon spämmiä esiintyy tällä foorumilla. Tuo saattaisi toimia myös vaikka kirjainten määrän perusteella. Vaikka väh. 200 merkkiä per yksi viesti.

Sitten jos olisi jonkinlainen "topicrajoitin" joka estäisi jotenkin että ei tulisi samanlaisia topicceja tänne. Vaan se ilmottaisi sen topicin lähettäjälle että siitä on jo aiheita, ja se kaivaisi sen sille foorumille ensimmäiseksi.

Noh, tuo olisi jo hieman hankalampi juttu. Ajattele; Miten se toimisi, jos joku tekee aiheen "Don Rosa vs. Carl Barks", ja joku toinen "Don Rosa vs Carl Barks". Ymmärtäisikö kone jotakin yhden pisteen eroa? Täytyisi aika älykäs kone/järjestelmä olla, jos tuo onnistuisi. Kuitenkin tulisi tuhat samanlaista, joiden otsikossa on vain pieni eroavaisuus.

Olisi hyvä, jos pystyisi myös tosiaan poistamaan viestin. Jos se ei olekaan enää asiallinen, tai muuten vaan se on huono mielestä jälkeenpäin, niin poistokin onnistuisi. Ja, sitten, lisäystä olisi hyvä myös sellainen pikkujuttu kuin modet. Sillä tavalla ei tällaisten tavallisten käyttäjien tarvitsisi huomautella huonoista/spämmäävistä viesteistä. Ainakin ylläpidon "jäähyllepanomenetelmä" on aivan liian lepsu. Täällä ei saa yhden sanan viesteistä, saati sitten edes Caps Lock päällä kirjoitetuista yhden sanan viesteistä kirjoituskieltoa. Se tulee vain suunnileen ainoastaan kiroilusta. Täytyisi vähän tarkempaa olla, eihän täällä muuten ikinä keskustelut tule olemaan mitenkään hyvälaatuisia. Modet auttaisivat asiaa, jos vielä niitä olisi sen verran monta, ja olisivat aktiivisia käyttäjiä, niin kyllä spämmi varmasti vähenisi!!

Olisi hyvä, jos olisi niin sanottu "Topicinteon rajoittaja". Sillä tavalla, että yksi käyttäjä voisi tehdä vaikka viikossa enintään yhden topicin. Varmasti jotkut uudet käyttäjät tekevät täällä kymmenen spämmitopicia päivässä. Sellaisia, mistä yksikin on jo liikaa.

Olisi sellainenkin pikkulisäys kiva, että olisi kohta, mistä näkisi, ketkä käyttäjät ovat paikalla. Sitten, yksi tärkeimmistä asioista: Keskustelualue on auki ainoastaan 08.00-21.00. Miksi näin? Ei ole kovinkaan kivaa, aina kun kirjoittaa nyt illalla viestiä, joutuu jättämään sen kesken, kun aika loppuu. Mikä idea tuokin oli Aku Ankan nettisivujen toimitukselta, että se on auki vain tietyin ajoin? En kyllä tiedä yhtään toista foorumia, missä olisi samanlainen käytäntö. Nytkin tämä viesti jäi kesken, mutta suurin osa tuli mainittua.^^

-Akuhullu97

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

No haluaisin tänne ainakin modet, paremman hakukoneen, yksityisviestit, lisää ankkaprofiilikuvia, lisää hymiöitä, koristeellisempi tausta (Esim. Akun ja muitten hahmojen kuvia), lisää pelejä, lisää kultaryntäyksen tyylisiä leikkejä, turhat mainokset pois, semmoinen, mistä näkyy kuinka monta on vieraana, ja kuinka moni on kirjautuneena, turhat topicit pois, ja ettei kaikki tekisi kymmeniä samanlaisia keskusteluja!!!

Vierailija

Hmm, eipä ole tämä ensimmäinen tälläinen!

Mutta nuo modet tulee ylläpidon mukaan viimeistään ennen kesäkuuta. Ne on kyllä huomattava parannus, sitten kun ne ajallaan ilmestyy.

Mutta sitten ainakin minä ihan henkilökohtaisesti tahtoisin tänne jonkinsortin tekstinkäsittely mahdollisuuden. En tarkoita että jotain että voisi vaihtaa tekstin väriä ja -kokoa. Vaan että olisi vaikka lihavointi, kursivointi ja alleviivaus, ne olisi välillä tekstin selvyyden kannalta hyödyllisiä.

Sitten olisi mukava jos viestejä ja topicceja lähettäessä olisi jonkinsortin esikatselutoiminto, mistä näkisi minkä näköisenä se tupsahtaisi tähän foorumiin.

Ja vielä sellainenkin, että omissa viesteissä olisi "muokkaa viestiä" ja "poista viesti" navikat, joilla siis voisi vaikka lisätä jotain vanhoihin viesteihin. Ja jos huomaa jonkun oman tosi turhan viestin, sen voisi poistaa. Mutta tässä tapauksessa olisi minusta hyvä jos siitä jäisi jonkinlainen muokkaushistoria ylläpidolle, ihan varmuuden vuoksi.

Sitten jos olisi jonkinlainen "topicrajoitin" joka estäisi jotenkin että ei tulisi samanlaisia topicceja tänne. Vaan se ilmottaisi sen topicin lähettäjälle että siitä on jo aiheita, ja se kaivaisi sen sille foorumille ensimmäiseksi.

Myös kunnollinen hakukone, jolla voisi hakea topicceja nimeltä olisi tänne oikein tervetullut. Sillä voisi myös onko jonkinlaisesta aiheesta jo ollut aiemmin topic/topicceja.

Ja tietenkin sitten nämä moderaattorit. Tälläkin foorumilla on monia moden edellytykset täyttäviä aktiivisia käyttäjiä, jotka voisi hyvin olla moderaattoreita. Hekin voisi poistaa ja muokata niitä viestejä (?),sen avulla nämä foorumitkin paranisi rutkasti.

Sami-96

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Toivomuslista:

1. Modet

2. Lisää profiilikuvia

3. Rosa-, Barks- tms.nurkka

4. Uusi hymiöitä

5. "Muokkaa viestiä"-mahdollisuus

6. Kunnon tekstinkäsittely

7. Topicrajotin (?)

8. Hakukone

Vierailija

.:THUNDER DRAGON:. kirjoitti:mitä noi modet on saanen kysyä?

Moderaattori, joskus myös Seriffi tai mafioso on internetissä käytävän keskustelun asiallisuutta valvova henkilö, joka toimii ylläpitäjän apulaisena. Moderaattoreita on chateissa, keskustelualueilla ja eri sivustoilla. Moderaattori on yleensä chatin tai keskustelufoorumin aktiivinen jäsen, jolle voidaan myöntää moderaattorin oikeudet. On myös olemassa ns. "palkkamoderaattoreita", jotka eivät ole chatin tai keskustelufoorumin käyttäjiä. Palkkamoderaattorit rekisteröityvät palveluun, jolloin saavat moderaattorin oikeudet. Palkkamoderaattoreihin ei välttämättä voi luottaa yhtä paljon kuin palveluissa tunnettuihin käyttäjiin.

Moderaattorin tehtäviin kuuluu valvoa sitä että käytävän keskustelun sisältö vastaa kyseisen keskustelun kriteerejä, sääntöjä ja että se yleensäkin pysyy hyvän maun ja netiketin mukaisena. Tarvittaessa moderaattori voi sensuroida keskustelijan viestejä tai antaa porttikiellon eli bannin huonosti käyttäytyvälle käyttäjälle. Moderaattorit pitävät kurissa mahdollisen spämmin, jota toisinaan keskusteluforumeille ja chatteihin ilmestyy.

Ircissä moderaattoreista käytetään nimitystä operaattori, oppi tai op.

Lähde:Wikipedia.

Vierailija

Nuo modet olisivat hyviä, yksityisviestit, erilaiset värit teksteihin, parempia pelejä, lisää profiilikuvia ja kaikkea mitä aijemmat ovat vastanneet. Noihin kun ei voi mitään enään lisätä :).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat