Aikakone 7:Yksinäinen ratsastaja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko tämä hyvä kirja?

Kommentit (9)

Vierailija

Melko tavallinen aikakone on kyseessä. Eu oikeastaan mitään yllättävää, sellaisia tavallisia tarinoita. Ei muuta sanottavaa ole.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vaikka tämä Aikakone onkin nimimiehiä täynnä, niin itsekään en kovin paljoa pitänyt. Aihe ei ole kovinkaan vetävä, Villi Länsi-sarjoja on jo liikaakin, ja parhaat olen lukenut, eikä niitä edes tässä julkaistu. Kertakaikkiaan en pidä kovinkaan paljoa Villiin Länteen sijoittuvista sarjoista.

Tuon "Tontto-setää etsimässä"-sarjan olin lukenut ennenkin, juuri Taskukirjassa 103, mikä on toinen julkaisu, missä se on Suomessa julkaistu. Tarinan piirtäjä Massimo De Vita osaa kyllä hommansa, eikä piirrostyylissä ole mitään moittimista. Pidän pikemminkin aika paljon vanhoista italialais-sarjoista. Niissä on hienoa yritteiliäysyyttä sarjan eteen. Käsikirjoittaja Giorgio Pezzin on todella hyvä hommassaan, juoni on omalaatuinen, ja tämän ansiosta tuo on ehkä taskairn paras tarina. Ainakin Mikki-sarjoista niin.

Tuo Taskukirja sisältää paljon nimimiehien sarjoja. Huippusarjoja ei ole yhtään, mutta hyviä muutama. Yksi niistä on tuo Alessandro Gottardon aloitustarina. Sen perusteella tuo taskukirja voisi olla todella hyväkin. Ikävä kyllä osa muista tarinoista pilaa tuon kuvitelman. Myöskin Scarpan päätöstarina on todella hyvä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat