Kaikki pelit AkuAnkka-sivustolla

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkäs teen tälläisen, ettei tarvitsisi tehdä jokaisesta pelistä omaa aihettansa, en tiedä onko tällaista tehty jo, mutta teenpäs tästä nytten. Täällä saat arvostella pelejä AkuAnkkasivustolta, ja muutenkin kysyä joistakin peleistä kumpi on parempi ym..

Kommentit (8)

Vierailija

Enpä kyllä tiiä, Dj.

Minun mielestäni tämän sivun pelit on huonoja, ja en ole niitä joskus kesäkuun jälkeen pelannutkaan.

Vierailija

En oikein tykkää mistään peleistä. En edes ole pelannut täällä sivulla pitkään aikaan koska ne eivät ole kauhean laadukkaita. Saisi peleihin saada lisää ilmettä koska aika tylsiä muutenkin. Toivottavasti pelejä uusittaisiin!

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

No niin. Tulihan tämäkin. Tämä vain ei enää oikein hyödutä, koska kaikista peleistä on jokaisesta jo useita topicceja. Parhaitapelejä täällä ovat kuitenkin Ankallisvisa ja Kuolemattomat kuplat.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aika myöhään tuli tämä keskustelu, mutta ei haittaa. Nyt vaan pelit-keskustelut tänne (siis vain Aku Ankka-sivuston pelit). Palasin viiden päivän jälkeen taas tälle sivulle. Onkos muuten ne Aku Ankka-joulukalenterin palkintojen voittajat arvottu jo?

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

___Aku Ankka___ kirjoitti:Kyllä ne kai on jo arvottu, eiks ne pitäny arpoo 29.12.08 ja julkaista tulokset ainakin Aku Ankka lehdessä numero 06/09.

Joulusivulla lukee näin:

Aku Ankan 48/2008 välissä jaettuun perinteiseen joulukalenteriin kätkeytyy mukava yllätyskilpailu, jonka pääpalkintona arvotaan 5.1.2009 mahtava miniläppäri.

Ja joulukalenterikisa-sivulla lukee taas näin:

Palkinto arvotaan 29.12, ja voittajan nimi julkistetaan arvonnan

jälkeen tällä sivulla sekä Aku Ankassa nro 6/2009. Onnea arvontaan!

Kumpiko siis totta?

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Kyllä ne kai on jo arvottu, eiks ne pitäny arpoo 29.12.08 ja julkaista tulokset ainakin Aku Ankka lehdessä numero 06/09. Paras peli näillä sivuilla on Karhukoplan Trampoliinipuhallus. Ainoa mikä siinä on huonoa että siinäkin on ilmennyt taas vähän ongelmia. Lähetin palautteen kautta... no... palautetta siitä pelistä ja kerroin bugista jea he lupasivat yrittää saada ika loppumaan.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat