Taavi Ankkaa ei näy?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miksi Taavi Ankkaa enään näy Aku Ankka sarjoissa iso veli kyllä sanoo että se oli Roopen ja Pelle Pelotoman yhdistys ja että hänet on tuomittu virallisesti kuolleeksi? En tiedä onko totta siksi kysynkin täältä :)

Kommentit (11)

Vierailija

Taavi on mahtava hahmo. Taskareissa hän on näkynyt, mutta kaikki ei Taskareita osta, joten ei Taavia paljon näy joilla ei ole tämän vuoden muutamaa tiettyä Taskaria. Hyvää Uutta Vuotta 2009 muuten kaikille, ja toivottavasti toimitus julkaisee Taavi-tarinoita, koska toimitushan lukee aretikkeleita!

Vierailija

Luin äsken wikipediaa ja tuli luettua:

Carl Barks ei ikinä erityisemmin pitänyt Taavista, koska hänen mielestään hahmo yhdisteli liikaa Roope Ankan ja Pelle Pelottoman piirteitä. Niinpä Barks käytti tarinoissaan Taavia ainoastaan yhden kerran. Duckmania- ja Don-McDuck-sivustojen fanihaastattelussa Don Rosa kertoi, ettei saa käyttää Taavi Ankkaa sarjakuvissaan, koska tämä on "virallisesti kuollut"

Elikkä en tiedä onko hän olemassa olostaan yhdysvalloissa enään tai muissa. Jotku piirtäjät ehkä tekee taavi sarjiksia :) Vaikka en itekkään ole taavi fani mutta kyllä se on mukava.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä Taavi taitaa olla kuolut, mutta kyllä jotkut piirtäjät piirtää häntä edelleen.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Taavi ankkaa ei tosiaan ole nyt näkynyt sarjakuvissa,mutta ei se ole mikään roopen ja pellen yhdistys ja häntä ei ole julistettu kuoleekksi (ehkä) :$

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Niin, miksiköhän Taavia ei ole näkynyt. Ainoa Sarja tänä vuonna oli se joku Wiershnaizerin pihvi jota hän sai kerran viikossa jostain. Se oli mielestäni hyvä tarina. Tovottavasti hänestä löytyy myös muita hyviä tarinoita joita tullan (toivottavasti) julkaisemaan ensivuonna eli 2009. Enään 6 tuntia ja sitten saa alkaa ampua raketteja. Hyvää uutta vuotta 2009 kaikille!

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat