2009 parhaat käyttäjät.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ketkä ovat parhaat käyttäjät TÄHÄN MENNESSÄ.

Kommentit (14)

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Voi huoooohhhh... Onko se nyt niin vaikea ymmärtää, että VUODEN 2009 KÄYTTÄJÄ VALITAAN VUODEN 2009 LOPUSSA! Ei alussa. Annetaanpas nyt tämän vaan ihan kiltisti vajota muiden turhie ntopiccien viidakkoon ja odotellaan sitä vuoden 2009 loppua, jolloin vastaava äänestys voidaan pistää käyntiin.

Vierailija

En jaksa pistää omaa listaani taas tähänkin. Näitä paras käyttäjä topicceja on jo paljon. Jos kiinnostaa tietää niin katso jostain toisesta topicista. (h)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rosa4tehwin kirjoitti:Voi huoooohhhh... Onko se nyt niin vaikea ymmärtää, että VUODEN 2009 KÄYTTÄJÄ VALITAAN VUODEN 2009 LOPUSSA! Ei alussa. Annetaanpas nyt tämän vaan ihan kiltisti vajota muiden turhie ntopiccien viidakkoon ja odotellaan sitä vuoden 2009 loppua, jolloin vastaava äänestys voidaan pistää käyntiin.

Niimpä, olen kanssasi samaa mieltä, Tehwin! Ei tehdä jokaisessa kuussa omaa Vuoden se- ja se -käyttäjä -topicciaan, vaan annetaan tällaisten turhien nyt vaan vajota sinne wanhojen kultaryntäys-ajan topiccien seuraksi.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Vai että pitäisi 2009 parhaat käyttäjät tähän mennessä nimetä? Ja kun tätä vuotta on ollut vasta 14h. 27min.

Jostain kumman syystä, en siis viitsi listaa laittaa, kun en ole tällä sivullakaan tänävuonna ole ollut varttia pidempään.

Ja muutenkin, miksi TAAS piti tehdä yksi tälläinen topic, se aito ja alkuperäinen riittäisi kyllä!

Vierailija

En vielä laita mitään parhaimpia käyttäjiä, koska tätä vuotta ei ole mennyt vielä päivääkään. Täällä ei ole tänä vuonna ollut varmaan montaakaan käyttäjää.

Vierailija

Näitä keskusteluita on viellä pääsivullakin. No, vastaan sitten kuitenkin. Hyviä käyttäjiä ovat:

AleksiMacAnkkahullu010898, Salwer1st, Akuhullu97, Sami96, Tapsa99, Akuking, hanhihannu, adz, djlordi, toimituksen apina ja ne, jotka ovat ennen olleet listallani, mutta heidän nimimerkkiään ei näy yläpuolella, niin heidänkin kuuluisi olla siellä. (Voi tätä muistia)

Vierailija

Ei vuoden 2009 parhaimpia voi laittaa, koska tämä vuosi ei ole kestänyt edes yhtä päivää. Ne pitäisi laittaa vasta tämän vuoden lopussa! Odotelkaa tämän vuoden loppua ja laittakaa sitten tänne vuoden 2009 parhaimmat käyttäjät. Ja näitä keskusteluja on tehty aivan mahdoton määrä. Käyttäkää sitä alkuperäistä topicia älkääkä tehkö jatkuvasti uusia. Ne vievät tilaa muilta topiceilta.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

En vielä ala listaa väkertämään, koska olen ollut täällä vasta noin 20 minuuttia, ja tätä vuotta on ollut vasta 14 tuntia, 48 minuuttia tätä viestiä kirjoitellessani.

Ps: Kiitos paljon, The legend of DUCK!

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voi hyvänen aika! :) Nyt tässä Vuoden se- ja se -topiceissa tehtiin kyllä jonkunlainen ennätys. Eihän näitä nyt voden ensimmäisenä päivänä voi mitenkään tietää, ja tässä vaiheessa tällaisia on ihan turha tehdä sen takia juuri. Kommentoin sitten kun vuosi on pidemmällä. Ja muistutan, että se Vuoden 2009 käyttäjä äänestetään vasta joulukuussa, koska eihän siitä ole mitään järkeä vielä näin etukäteen päättää. "Ketkä tulevat olemaan tulevan vuoden parhaita käyttäjiä..." Joo, fiksua! Tapu tapu. ;)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat