Usein kysyttävät kysymykset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis katsotaanpa miten tämä topic vaikuttaisi näihin sivuihin.

Kun varsinkin tässä nettisivut-osiossa kysytään useasti kaikenlaisia miltei turhia perus kysymyksiä, ja niille tehdään aina oma topic, niin jos ne kaikki kysyttäisiin täällä?

Tästä aiheesta on ollut jo aiemmin topic, tiedän sen itekkin, mutta sitä ei löytynyt mistään, selasin sivuja sivulle 164 asti, sitten luovutin.

Nyt vielä laitan tähän itse muutamat vastaukset kaikkein yleisimpiin kysymyksiin, niin tästä voi vain katsoa vastauksen, vaikka ei olisi sitä kysynytkään.

Eli, laitetaanpa ensiksi vaikka kaikki hymiöt, kun niitä niin usein kysytään:

:) :( :D ;) (h) (6) :'( :@ :$ :o :l :s :I I-) :^) :-

Seuraava usein kysytty: Noita posteja jotka näkyy aina tuossa vasemmassa reunassa, vaikka kun on tänne foorumiin viestin lähettänyt, niitä ei voi mitenkään lukea. Vaan ne on sinun viestimääräsi. Siihen tulee aika yksi "posti" lisää, kun olet kirjoittanut tälle foorumille. Pulinat-osiosta ei tule posteja.

Toivottavasti tämä toimisi suunnitellulla tavalla.

Sami-96

Sivut

Kommentit (229)

Vierailija

the legend of DUCK kirjoitti:Kun pelaa pelissä ja puuhissa niin peliä "tunnista piirtäjä" (tai taiteilija en muista mikä sen peli nimi on) Niin pystyykö sen pelin vaikeusastetta vaihtamaan jostain? Jos voi niin miten?

Tunnista piirtäjä -pelissä on vain yksi vaikeusaste eli helppo.

Sitten oma kysymykseni:

Kirjoitin kesällä muutaman artikkelin Akupediaan, ainakin aiheesta "Taskarin teemanumero 13: Nimeni on Ankka. Aku Ankka." ja joistain muistakin, ja ansaitsin Akupedia-mitaliksi 5. Nyt ainakin tuo artikkeli on kadonnut Akupediasta, ja jonkun muun tekemä juttu samasta aiheesta on tullut tilalle. Mielestäni kirjoitin oman artikkelini ennen sitä. Myös Akupedia-mitalini on vaihtunut takaisin 6. Että kysyn, onko kenenkään muun artikkeleita kadonnut Akupediasta ja mistähän se voisi johtua?

Vierailija

En nyt tiedä, onko tuossa kysytty jo tätä ja laitettu vastaus, mutta selailustani en löytänyt.

aN

Mua on vaivannut tää ja toivon että saan selvän vastauksen:

Mistä pääsee kirjoittamaan Akupediaan ja blogeihin? Mitä niissä yleensä kirjoitetaan?

Vierailija

Aika hyvin *tap tap*. Ei kun ihan oikeesti asun täällä Luxemburgissa.

Täytyy sitten kait tilata se kansio, jos kerran niitä kaupasta ei saa. Ainoo ongelma on, että niitä ei voi tilata tänne Luxiin:S. Tilaan jollekin mun kaverille sitten ja haen ne joskus.

Kiitti kummiski;)

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Anteeksi, että lähetin tuon litanian vahingossa, ennen kuin kerroin, että tuo on toimituksen usein kysytyt kysymykset-lista. Sitä on vaikea löytää, joten laitoin sen tänne. Muokkaus mahdollistuutta kehiin, toimitus.

Lähetin juuri uudistusehdotuksia viime viikolla, ja juuri tuota muokkaus-nappia ehdottelin. Toimitus kertoi, että mietintämyssyn alle menivät kaikki ehdotukseni. Jospa sitten tulevaisuudessa tänne semmoinen ilmestyy.

Ja hyvän topicin Sampsa rustasi!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niku Kipittäjä kirjoitti: Sitten oma kysymykseni:

Kirjoitin kesällä muutaman artikkelin Akupediaan, ainakin aiheesta "Taskarin teemanumero 13: Nimeni on Ankka. Aku Ankka." ja joistain muistakin, ja ansaitsin Akupedia-mitaliksi 5. Nyt ainakin tuo artikkeli on kadonnut Akupediasta, ja jonkun muun tekemä juttu samasta aiheesta on tullut tilalle. Mielestäni kirjoitin oman artikkelini ennen sitä.

Voi olla, että sellainen artikkeli kuitenkin oli jo siellä.

...Myös Akupedia-mitalini on vaihtunut takaisin 6. Että kysyn, onko kenenkään muun artikkeleita kadonnut Akupediasta ja mistähän se voisi johtua?

Ei artikkeleita sieltä "katoa", vaan sieltä poistetaan yleensä kaikki artikkelit, joista on jo tehty ennemmin artikkeli. Muokkaa lisää joitakin, niin mitali ainakin pitäisi parantua taas.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joe_Mac_Duck kirjoitti:Noh, noh, Ketkäs ne sai ne Julle-mitalit?<br />

<br />

Parriin kuukauteen en oo ehtinyt käymään ku kalenteri on ollu täynnä ja viimiset kolme viikkoa meni ulkomailla... en tiedä:(:(:(:(

No ainakin Wonderlust sai sen, ja ehkä varmaan Rosa4tehwinkin. Mutta ensin mainittu siis ainakin.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Hellu kirjoitti:Mistä pääsee kirjoittamaan Akupediaan ja blogeihin? Mitä niissä yleensä kirjoitetaan?

Akupediaan pääsee kirjoittamaan, kun menet ensiksi tuolta ylhäältä Tietolaariin, sieltä Akupediaan. Jos haluat kirjoittaa kokonaan uuden aiheen, löydät napin sieltä. Muistaakseni se oli haun yläpuolella. Jos haluat lisäillä jotakin muiden artikkeleihin, täytyy sinun ensin klikata artikkelia, jolloin se avautuu eteesi, sitten painat luonnos, jos on, ja sitten siinä pitäisi olla muokkaus-nappi. Sitten vaan kirjoittelet.

Blogiin pääset kirjoittamaan, kun menet vaikka etusivulta toimituksen blogiin. Sitten jos olet kirjautuneena, pitäisi alhaalla olla muistaakseeni tyhjä kenttä johon kirjoitat. Joskus piti erikseen painaa Kommentoi blogiin-nappia, mutta se taitaa olla muutettu.

Hellu kirjoitti:Jatkoa vielä: Miten saa lainattua monta toisen viestiä samaan viestiin (mikä siis minulla on)?

Tätä onkin jo hankalempi selittää.

Suunnilleen se menee näin. Ensiksi ainakin itse mustaan haluamani tekstin ja siirrän se tähän kenttään. Eli jos vaikka lainasit lauseen "Aku on paras." teet näin:

[ lainaus ]xxx kirjoitti:Tähän teksti jonka lainaat.[ / lainaus ]

Laita kaikki nuo lainaus-jutut yhteen, eli siis

[ lainaus ] <----kaikki yhteen. Kaikki yhteen----> [ / lainaus ]

ja sitten voit lainata niin paljon kuin haluat ja mihin tahansa kohtaan. Toivottavasti tämä auttoi sinua!:)

Vierailija

Nyt jostakin syystä nuo hakasulut ovat hävinneet.

Eli laitat hakasulut noitten lainaus-juttujen eteen ja taakse.

Eli hakasulku,lainaus,hakasulkuFrodo95 kirjoitti:Tsajajaa.hakasulku,kauttamerkki,lainaus,hakasulku

Noin sen pitäisi mennä.

Vierailija

Kysyn nyt täällä. Ei tämä varmaan mikään usein kysytty kysymys ole. Toivottavasti joku tietää vastauksen. Eli kun menen muokkaamaan Akupedian artikkelia. Painan aina luonnos. Sitten painan sen muokkaan. Niin siihen tulee ihan tavallisesti kaikki nämä: Muokkaa artikkelia, ("muokkaa artikkelia" alapuollella lukee:) otsikko: ........, (otsikon alapuolella lukee:) Sisältö:. Mutta se valkoinen laatikko, johon pitäisi tulla se sisältö on ihan tyhjä. Odotan aika kauankin. Menen edelliseen ja yritän toisen kerran muokata, mutta sama juttu. Siihen ei tule sitä sisältöä. Joihinkin tulee (ainakin eilen tuli) se sisältö. Mutta kahteen ei tullut eilenkään, yritin tänään kokeilla niitä uudestaan, mutta ei tullut taaskaan sitä sisältöä siihen. Tänään kokeilin muokata 3 artikkelia, mihinkään ei tullut sisältöä.

Onko kellekään muulle tapahtunut noin? Varmaan minun pitää lähettää palautetta ylläpidolle. Muttta kysyin nyt täällä.

Toivottavasti saatte jotakin selvää tuosta tekstistä, mitä kijoitin. : )

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Af1 kirjoitti:

Joe_Mac_Duck kirjoitti:Noh, noh, Ketkäs ne sai ne Julle-mitalit?

Mac ducky, Sami-96, Wonderlust, Ankkahullu-97 ja Mary-Kate sai ne, lue lisää.. toimituksen blogista.

Minkä kuukauden blogista se selviää? Se lisätieto Julle-mitalleista?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On pakko kysyä että mistä olet keksinyt tuon nimimerkkisi, 3rdSkeptik? Tarkoittaako se mahdollisesti suomeksi "kolmas skeptikko"?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Nyt tulee ensimnäinen kysymys:

Kun pelaa pelissä ja puuhissa niin peliä "tunnista piirtäjä" (tai taiteilija en muista mikä sen peli nimi on) Niin pystyykö sen pelin vaikeusastetta vaihtamaan jostain? Jos voi niin miten?

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat