Uinnin harrastajat tänne!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä keskustelua uintituloksista ja uinnista yleisesti kaikille harrastajille! Ite harrastan uintia ja se on tosi mukavaa!

Kommentit (6)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Olipa hieno aloitusviesti.. sanon vaan: URHEILUSTA ON JO KAKSI YLEISTOPICIA, TÄMÄ OLISI MAHTUNUT SINNE, ei tarvitse AINA oman mielen mukaan tehdä uusia topiceja, se ei mene niin. Olisit katsellut muutaman sivun, YLEISTOPICIIN KAIKKI johonkin isoon asiaan liittyvä pikkujuttu, ja, jos ei yleistä ole, niin tee se.

Vierailija

Hanna-Maria Seppälä sai tosiaan mahtavan ajan siellä EM-kisoissa satasen sekarista. Mikä on sun enkkaris 100msku? Mun on lyhyellä radalla 1.32 ja jotain ja pitkällä 1.35 ja jotain.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Arvostan toki uintia urheilulajina ja muutenkin, mutta jokaisesta harrastuksesta tai urheilulajista EI edelleenkään tarvitse tehdä omaa topicciaan. Nimittäin tämän aihepiirin kattava topic on jo olemassa, oikeastaan niitä on jo kaksi: Urheilu/liikunta ja Harrastukset -nimiset topicit. Siellä siis voi keskustella myös uinnista.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Donald-91 kirjoitti:Nimittäin tämän aihepiirin kattava topic on jo olemassa, oikeastaan niitä on jo kaksi: Urheilu/liikunta ja Harrastukset -nimiset topicit. Siellä siis voi keskustella myös uinnista.

Kolme, Urheilu/liikunta, Harrastukset ja Urheilu -nimiset topicit.

Vierailija

No ei se niin vaarallista ole. :) Mä harrastan uintia se on tosi kivaa!:D Katoitko muuten uinnin EM Kisat? Tuli aika paljon mailman ennätyksiä. Vaikka oli vaan EM. Hanna Maria sai aika hyvän ajan siitä sekarista vai mitä.

Vierailija

En harrasta uintia, mutta käyn usein vapaa-ajalla uimassa.Sukeltaminen on minusta erityisen mukavaa ja haluaisin joskus päästä väli-merelle sukeltamaan sinne kaikkien kalojen keskelle. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat